
Το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει και ήδη έχει γίνει πολύς λόγος για την τοποθέτηση των γραμμών στο VAR με σκοπό τον έλεγχο του offside.
Το καρναβαλικό φεστιβάλ γελοιότητας με τις “στραβές γραμμές” το ξεκίνησε ο Ολυμπιακός τα προηγούμενα χρόνια που δεν στήριζε τη διοίκηση της ΕΠΟ ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου.
H προεδρία της Superleague το καλοκαίρι πέρασε ξανά στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος καμώνεται τον “αναβαθμιστή” του ελληνικού ποδοσφαίρου και άλλα τέτοια σουρεαλιστικά.
Αναβάθμιση χωρίς ημιαυτόματο offside και goal line technology απλά δεν υφίσταται.
Η πολιτεία για φέτος θα καλύψει τα έξοδα του VAR με την υφιστάμενη μορφή του.
Ας βάλει λοιπόν το χέρι στην τσέπη η ΕΠΟ και ο συνεταιρισμός της Superleague ώστε να προστεθούν εδώ και τώρα οι δυο αυτές εφαρμογές και να τελειώνει το μασκαριλίκι του “όποτε μας βολεύει οι γραμμές είναι καλές και όποτε όχι, τις έβαλαν στραβά για να μας αδικήσουν”.
