Τετάρτη, 12 Ιουνίου
Shadow

Η αλήθεια γύρω από τον Βοτανικό πρέπει να ειπωθεί με ειλικρίνεια και από καρδιάς…

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και την ψηφοφορία με θέμα την αποδοχή ή όχι της Διπλής Ανάπλασης και του γκρεμίσματος της Λεωφόρου.

Το κλίμα στο διαδίκτυο είναι τεταμένο το τελευταίο διάστημα και πιθανότατα θα ενταθεί όσο θα πλησιάζουν οι μέρες. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού βγήκε στον Sport-fm να μιλήσει για το θέμα του γηπέδου σε μια ακόμη προσπάθεια να πείσει τον κόσμο υπέρ του ναι στη Διπλή Ανάπλαση.

Σε κάθε περίπτωση όλοι λίγο πολύ πέριξ του Συλλόγου έχουν πάρει μια θέση γύρω από το ζήτημα. Τα παιδιά που απαρτίζουμε το site είμαστε με την πλευρά του όχι στην Διπλή Ανάπλαση και δεν το κρύβουμε. Μέσα από αυτό το κείμενο λοιπόν θα κάνουμε “πενηνταράκια” τη στάση μας αυτή.

Στην υπόθεση του Βοτανικού πρέπει να είμαστε άπαντες ειλικρινείς και ξεκάθαροι. Ούτε οι συμβάσεις είναι το πρόβλημα, ούτε τα έσοδα που μπορεί να έχει ή όχι και η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Θα κάνουμε μια υπόθεση θέτοντας ένα ερώτημα προς όλους:

“Αν μας έδιναν τις ίδιες συμβάσεις για να πάει ο Παναθηναϊκός στο Γουδί θα λέγαμε ναι ή όχι;”

Εμείς ως leoforos1908.gr θα απαντούσαμε ότι δεν τις θεωρούμε άψογες ειδικά στο κομμάτι της ιδιοκτησίας των εγκαταστάσεων αλλά θα λέγαμε ναι με κλειστά μάτια για να πάει η ομάδα σε ένα μέρος που είναι μέσα στην Αθήνα και έχει γύρω του Παναθηναϊκές περιοχές που ζουν και αναπνέουν για τον Παναθηναϊκό.

Θα λέγαμε ΝΑΙ με όλη μας την ψυχή για ένα μέρος που ανήκει στη ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Γιατί οι Αμεπλόκηποι, το Γκύζη, του Ζωγράφου, το Γουδί, η Ελληνορώσων, ο Χολαργός ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ!

Η τοποθεσία για εμάς είναι πολύ πιο σημαντική από τα έσοδα ή οτιδήποτε άλλο νομικίστικο.

Σε ποιο σημείο βρισκόμαστε σήμερα;

Ο Παναθηναϊκός διοικητικά έχει στην ΠΑΕ τον εξαφανισμένο Αλαφούζο και στον Ερασιτέχνη τους κυρίους Μαλακατέ και Βρανόπουλο.

Ο Αλαφούζος είναι αυτός που είναι και θα αναφερθούμε παρακάτω αναλυτικά.

Οι κύριοι Μαλακατές και Βρανόπουλος έχουν διαχειριστεί άψογα τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό τα τελευταία δυο χρόνια όσον αφορά τα αγωνιστικά τμήματα και έχουν φέρει αναμφίβολα επιτυχίες μαζί με τους προπονητές και τους αθλητές των τμημάτων μας.

Η ναυαρχίδα όμως του Συλλόγου καλώς ή κακώς είναι η ΠΑΕ και τα μάτια πάντα θα πέφτουν εκεί.

Άλλωστε και στον Βοτανικό η μοίρα του ΑΟ θα είναι ταυτισμένη με την μοίρα της ΠΑΕ, η οποία είναι η “πάπια που θα πρέπει να κάνει τα χρυσά αυγά για να ικανοποιούνται όλοι”. Αν η ΠΑΕ εκεί κάτω δεν είναι αυτή που πρέπει, τότε και ο ΑΟ δεν θα είναι αντίστοιχα αυτό που μας υπόσχονται οι ταλιμπάν βοτανολάγνοι ως άλλοι Μαυρογυαλούροι.

Ουσιαστικά βρισκόμαστε σε ένα σημείο απελπισίας με την ΠΑΕ και ψάχνουμε από κάπου να πιαστούμε μήπως και αλλάξει η κατάσταση στο μέλλον ποντάροντας σε ένα νέο γήπεδο σε ένα μέρος όμως ΑΦΙΛΟΞΕΝΟ, ΚΡΥΟ, ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟ.

Γιατί αυτό είναι ο Βοτανικός για όποιον τον έχει περπατήσει.

Ας είμαστε ειλικρινείς για ΜΙΑ ΦΟΡΑ και ΜΟΝΟ.

Ποτέ κανένας δεν πέταξε την σκούφια του για τον Βοτανικό όπως θα έκανε με τη Λεωφόρο ή το Γουδί.

Ποτέ κανένας δεν είδε το μέλλον του Παναθηναϊκού στην πίσω αυλή της Αθήνας δίπλα στο δήμο Ρέντη.

Αν μας έλεγαν αμιγώς ποδοσφαιρικό γήπεδο στο ΟΑΚΑ ή στον Βοτανικό, ξεκάθαρα το πρώτο θα διαλέγαμε γιατί ακόμη και το κρύο ΟΑΚΑ είναι μέρος της ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ και ΤΩΝ ΘΡΙΑΜΒΩΝ ΜΑΣ.

“Στον Ελαιώνα ούτε τον άλλο αιώνα” φώναζε ο κόσμος της ομάδας πριν είκοσι χρόνια γιατί καταλάβαινε περί τίνος πρόκειται.

Στην υπόθεση του Βοτανικού αυτό που κυριαρχεί είναι η μιζέρια, και το αισχρό και ανήθικο δίλημμα του στυλ “Βοτανικός ή αφανισμός”. Δεν μας κινεί λοιπόν η προοπτική παρά μόνο η απελπισία, ο φόβος και ο εκβιασμός του δεν υπάρχει εναλλακτική.

Η μόνη φορά που ο Βοτανικός έγινε αποδεκτός από τον κόσμο ήταν το 2006 και αυτό γιατί ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ως ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ μας έκλεισαν το μάτι και μας είπαν: “Και εμείς δεν τρελαινόμαστε με το μέρος αλλά είμαστε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ και θα τα καταφέρουμε.” Αν δεν υπήρχαν αυτοί, τα όσα γίνονται σήμερα θα συνέβαιναν το 2006.

Και εκείνοι βέβαια δεν ξετρελαίνονταν με τον Ελαιώνα (παλαιότερα τον απέρριπταν). Ο πρώτος νόμος Σουφλιά όμως τους έδινε τη δυνατότητα να λύσουν το θέμα στέγασης και της ΚΑΕ δημιουργώντας μια Παναθηναϊκή Πολιτεία. Αυτό ήταν το κλειδί για να καμφθούν οι αντιστάσεις τους από τη μια και φυσικά η τρομοκρατία του Τζίγγερ από την άλλη για γήπεδο στο Ελληνικό (!).

Ας επιστρέψουμε όμως στο τώρα και αυτό που έχουμε μπροστά μας.

Ουσιαστικά σήμερα το κράτος μας ζητάει να ξεριζωθούμε, να αφήσουμε ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ για να πάμε σε ένα μέρος εχθρικό και αφιλόξενο με διοικητικό ηγέτη τον Γιάννη Αλαφούζο και την ομάδα σε μια κατάσταση μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο Παναθηναϊκός για να πάει και να σταθεί σαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ σε αυτό το μέρος εκεί κάτω (γιατί περί εκεί κάτω πρόκειται όσο και αν αυτό ενοχλεί) θα πρέπει να μπει με την ορμή της πολυμετοχικότητας.

Θα πρέπει να μπει με διοικητικούς ηγέτες που θα τον θέλουν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ και θα κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Αν δεν πάει εκεί κάτω έτσι, ο Παναθηναϊκός θα έχει περάσει απλά μια θηλιά στο λαιμό του παίρνοντας μαζί του στην άβυσσο και τον Ερασιτέχνη. Μόλις φύγει ο πρώτος ενθουσιασμός για το γήπεδο, οι αποτυχίες θα ερημώσουν ξανά αυτό το μέρος. Άλλωστε τους τίτλους τους φέρνουν οι διοικήσεις και οι αθλητές και όχι τα ντουβάρια και τα σκέπαστρα όσο επιβλητικά κι αν είναι.

Πολλοί πιστεύουν ότι αν η ΓΣ υπερψηφίσει την Διπλή Ανάπλαση θα δημιουργηθούν στη συνέχεια οι προϋποθέσεις για να βρεθούν επενδυτές να μπουν στην ΠΑΕ. Εμείς από την άλλη θεωρούμε ότι σήμερα θα έπρεπε να έχουν εμφανιστεί οι άνθρωποι αυτοί με σκοπό να σιγουρέψουν ότι το 67% που απαιτείται θα επιτευχθεί και ότι το νέο γήπεδο στον Ελαιώνα θα προχωρήσει.

Δεν βλέπουμε όμως κανέναν να εμφανίζεται για να δώσει στον κόσμο ελπίδα για το δύσκολο εγχείρημα του ξεριζωμού από τη Λεωφόρο και οι κύριοι Μαλακατές και Βρανόπουλος όσο φιλότιμοι και αν είναι, δεν έχουν το ειδικό βάρος γιατί πολύ απλά δεν έχουν την ΠΑΕ στα χέρια τους.

Μάλιστα ο κύριος Βρανόπουλος είπε ανοιχτά στη συνέντευξη τύπου ότι η αρχή εκεί κάτω θα είναι δύσκολη ειδικά τα πρώτα χρόνια. Δεν το είπε έτσι. Ξέρει τι μας περιμένει ειδικά αν το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν μπει εκεί κάτω ως κανονικός Παναθηναϊκός.

Θα πρέπει με λίγα λόγια να ξεριζωθούμε και να πάμε σε ένα μέρος ΕΧΘΡΙΚΟ, ΑΦΙΛΟΞΕΝΟ, ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ με μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος μάλιστα είναι εξαφανισμένος εδώ και πέντε χρόνια έχοντας την ομάδα μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Συγγνώμη αλλά δεν έχουμε το κουράγιο να αφήσουμε το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ για ένα τέτοιο άλμα με έναν άνθρωπο αφερέγγυο στην ΠΑΕ.

Συγγνώμη που δεν θέλουμε να δώσουμε λευκή επιταγή στον συγκεκριμένο άνθρωπο να συνεχίσει να είναι και τα επόμενα πέντε χρόνια τουλάχιστον στον Παναθηναϊκό.

Συγγνώμη που δεν τρώμε αμάσητες τις υποσχέσεις περί αναβάθμισης του μέρους με τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμάτων της Αθήνας να είναι στο ένα χιλιόμετρο και τον υπεραστικό σταθμό του ΚΤΕΛ ακριβώς δίπλα. Ξέρουμε πολύ καλά ότι στην Ελλάδα τα μεγάλα ΘΑ για αναπλάσεις και αναβαθμίσεις μένουν πάντοτε ΘΑ ή ημιτελή. Το ίδιο θα συμβεί και εκεί κάτω και μάλιστα σε μια εποχή που η παγκόσμια οικονομία βιώνει κοσμογονικές αλλαγές προς το χειρότερο.

Για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να μεγαλώσει θα πρέπει πρώτα να αποκτήσει διοίκηση στην μπάλα που θα τον θέλει πραγματικά μεγάλο και ύστερα να λάβει μια απόφαση που θα χαράξει τα επόμενα 100 του χρόνια.

Διαφορετικά θα έχει αφήσει τις ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ για να περάσει το μαρτύριο του Σίσυφου σε έναν τόπο με τον οποίο δεν έχει την παραμικρή σύνδεση, παθαίνοντας ουσιαστικά αυτό που έπαθε η Άρσεναλ μετά τη μετακόμιση της στο υπερσύγχρονο Emirates αφήνοντας το Χάιμπουρι.

Όπως μάλιστα είχε πει και ο Αρσέν Βενγκέρ: «Για να ανταγωνιστούμε τις μεγάλες ομάδες και να μπούμε στο μέλλον, έπρεπε να αλλάξουμε γήπεδο. Ωστόσο, με αυτήν την κίνηση πληρώσαμε ένα μεγάλο τίμημα. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε την ίδια ατμόσφαιρα στο νέο γήπεδο, αλλά δεν τα καταφέραμε ποτέ. Ουσιαστικά ήταν λες και αφήσαμε τις ψυχές μας στο “Χάιμπουρι”».

ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ!

Υ.γ.: Κάποιοι “εξυπνάκηδες” λένε: “Ε ωραία! Μην έρθετε στο νέο γήπεδο, αφού δεν θέλετε!”

Ακούστε παιδιά. Τροχονόμους στον Παναθηναϊκό δεν έβαλε ποτέ κανείς.

Αν η Γενική Συνέλευση αποφασίσει την μετακόμιση σε αυτό το μέρος θα είμαστε κανονικά δίπλα στην ομάδα όπως πάντα και θα την θέλουμε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Και στου διαόλου το κέρατο θα πάμε για να είμαστε δίπλα της…

16 Comments

 • Κaliamis

  Με γηπεδο 100 χρονων λεοφορο με τον ερασιτεχνξ τσιγγανο δεν ερχετε κανενας επενδυτης.Ξυπνατε.οαλα θα παμε.Η λεοφορος ακατταληλη.Ερειπιο και δεν γινετε μα γινει 30 χιλοαδες τουλαχιστον.Ο ερασιτεχνης σενολξ την Αθηνα.Γουδι μαρουσι σε χιλια μερη

 • Μάριος 13

  Τόσο καιρό λέγατε διάφορα,και διάφορες δικαιολογίες,(<>), λέγατε.
  Θα ήταν πιο αντρικιο και παντελονατο να λέγατε από την αρχή πως ότι και κέρδος και να έχει ο ερασιτέχνης εμείς δεν γουστάρουμε να είμαστε δίπλα στου Ρέντη .
  Από την στιγμή που ξέρετε τον Αγώνα που κάνει ο Κος Μαλακατες και ο Κος Βρανοπουλος θα έπρεπε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων …..
  Υ.Γ
  Ψάξτε να βρείτε φωτογραφίες ,πως ήταν η Καλογρέζα πριν γίνει το Ολυμπιακό στάδιο…..

  • Δεν έχουμε κρύψει ποτέ την αντίθεση μας για το μέρος.

   Το ζήτημα ξεπερνά τους κυρίους Μαλακατέ και Βρανόπουλο. Δεν γίνεται να ψηφίσουμε χατιρικά όσο και αν αναγνωρίζουμε την προσφορά τους στον ΑΟ.

  • pao29

   νοιγει και δευτερος σταθμος απορριματων αυτη τη φορα απο το δημου μοσχατου το οποιο θα απεχει μολις 650 μετρα απο δημοτικο γηπεδο του ελαιωνα Το εκπληκτικό είναι ότι οι δύο σταθμοί απορριμμάτων θα είναι σε διαφορετικές πλευρές του υπερσύγχρονου και όχι στην ίδια πλευρά!Κάτι που σημαίνει,ότι όπως και να φυσάει ,θα έχουμε ευωδιαστή ατμόσφαιρα! ειμαι σιγουρος οτι τη επιτυχια μας στο μελλον θα τη μιμηθει ολη η ευρωπη και θα αρχιζει να χτιζει γηπεδα διπλα σε σταθμους απορριματων και αποτεφρωτηρια πεθαμενων πες μου ποια αλλη περιοχη που εχει τις πολυτελειες που εχει ο ελαιωνας

   • ΣΜΑΡΑΓΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΉΛ

    Σας τιμάει που μιλάτε επιτέλους ειλικρινά, χωρίς φτηνες δικαιολογίες για συμβάσεις κλπ. Σας ενοχλεί το μέρος τελικά! Είναι κρύο λέτε λες κ κάνει ζέστη στην καλογρεζα. Είναι ξένο λέτε! δίπλα στο κέντρο της Αθήνας κάτω από την Ακρόπολη (εκεί που βγάζουν φωτογραφίες οι γαυροι για να πουν ότι τους ανήκει η πόλη). Είναι αφιλόξενο και εχθρικό λέτε, και μαρτυρεί τον φόβο Σας επειδή είναι στα σύνορα με το ρεντη. Λες και είμαστε καμία ομαδικά της γειτονιάς και δεν είμαστε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ο γίγαντας της Ελλάδας. Κρίμα. Τίποτα άλλο

    • Πάντα μιλούσαμε ειλικρινά και πάντα αναφερόμασταν στο μέρος.

     Αν εσύ δεν το είχες πάρει χαμπάρι είναι δικό σου το πρόβλημα και όχι δικό μας.

    • Και δεν είναι κάτω από την Ακρόπολη βρε αγεωγράφητε που δεν έχεις ιδέα από Αθήνα.

     Η Ακρόπολη φαίνεται και από το γήπεδο του Ρέντη. Δηλαδή 1 χιλιόμετρο από τον Βοτανικό. Μήπως είναι και το προπονητικό του γαύρου κάτω από την Ακρόπολη;

    • X13

     ΜΑΝΟΛΑΚΙ ΤΡΑΒΑ ΜΙΑ ΠΑΧΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΕΓΓΕΦΑΛΟ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ
     ΚΑΙ ΤΟ ΟΑΚΑ ΚΡΥΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΦΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΑΦΟ
     ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΣΥ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΙΑΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

  • X13

   χαχαχα ρε ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ νέα Ιωνία μένω τι άλλαξε στη καλογρεζα
   ΤΡΑΒΑ να δεις καμία φωτογραφία πως ήταν η Αθήνα πριν πενήντα χρόνια και πως είναι τώρα
   Ο μόνος αγώνας που κάνει ο μακέλευες είναι η πεντάδαχτυλη που παίζει στο Μπακογιάννη
   Γιατί στη γενική ήταν σαν κλεμμένο μουνι;

 • Kostas

  Σοβαρά τώρα αλήθεια? αυτή δηλαδή είναι η σοβαρή αντιμετώπιση στο πρόβλημα το οποίο έχει ο Παναθηναϊκός εγώ και τόσα πολλά? Ωραία ωραία και αφού αυτή είναι η αντιμετώπιση σας σαν ανώνυμος αρθρογράφος αυτόυ εδώ το post. Πείτε μας τι προτείνετε….?

  • Τα έχουμε γράψει. Πήγαινε κάτω κάτω στο σαιτ και θα βρεις τα άρθρα μας για Λεωφόρο και ΟΑΚΑ.

   Έχει κουράσει αυτή η δηθενιά του “τι προτείνετε;”

   Εσείς δηλαδή τι προτείνετε; Τα σκουπίδια με γείτονα το προπονητικό του Ρέντη;

 • pao29

  ΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ – ΣΤΗΡΙΞΤΕ
  Παναθηναϊκοί, βρισκόμαστε πολύ κοντά στην εξασφάλιση της χρηματοδότησης προτύπου αθλητικού κέντρου του ερασιτέχνη στην Λεωφόρο
  Συγκλονιστικές και καλύτερες από κάθε προσδοκία μας οι εξελίξεις: η Λαϊκή Συσπείρωση (η παράταξη του ΚΚΕ) στην Περιφέρεια Αττικής κατέθεσε επίσημο αίτημα συζήτησης, με τις υπογραφές και των οκτώ περιφερειακών της συμβούλων, της πρότασης που κατέθεσε η πρωτοβουλία μας “Μένουμε Παναθηναϊκός – Μένουμε Λεωφόρο”. Η Λαϊκή Συσπείρωση και ο επικεφαλής της Γιάννης Πρωτούλης θα ζητήσουν την αναπροσαρμογή προς τα επάνω του ποσού του υπάρχοντος κωδικού της Περιφέρειας Αττικής, για έργα στην Λεωφόρο, ώστε να καλυφθούν πλήρως από την Περιφέρεια τα έξοδα ανέγερσης προτύπου αθλητικού κέντρου του ερασιτέχνη στον χώρο του ιστορικού μας λικνου, της Λεωφόρου.

 • Ρε μεγαλε αναφερεσαι σε 6 δημους απο τους οποιους οι 4 δν ανηκουν στον δημο αθηνων ….. κ μετα θελεις να σε παρουμε στα σοβαρα . Στο τελος θα γινει το γηπεδο μονο το ποδοσφαιρικο κ θα καταληξει ο ερασιτεχνης να μαζευει υβαδες με νερο καθε φορα που βρεχει

 • Αθηναπανικός

  Επειδή στον πόλεμο δεν μιλάμε συναισθηματικά (ούτε και μετά τα 20 αλλά τέλος πάντων) ο Βοτανικός είναι όπως είπε κάποιος κοινός φίλος σχέδιο Αναν για το Σύλλογο. Αυτό έχει σημασία. Οι δουλοπρεπείς πανηγυρτζήδες δεν θα το καταλάβουν ποτέ. Η σιχαμένη φάρα του ”κλέβω κρυφά να έχω, προσκυνάω τον αφέντη και ανοιχτά κάνω πως διαμαρτύρομαι για το καλό της ομάδας του έθνους κλπ.” Αυτή η βρωμερή ”πλειοψηφία” που θέλει το καλό του συλλόγου χωρίς κόπο χωρίς κόστος και χωρίς ευθύνη μόλις σκάσει το ναι θα εξαφανιστεί και αν σκάσει το όχι θα ρίξει τα αναθέματα τις κατάρες και θα στήσει τους σταυρούς. Μην επιτρέψετε να πειραχτεί η λεωφόρος. Οποιος κρατικοδίαιτος Λατσης Βαρδής Αμπραμοβιτς θέλει να κάνει το κομμάτι του να αγοράσει οικόπεδο να χτίσει γήπεδο με αληθινά δικά του λεφτά κι ας το κάνει και στα Σπάτα.Διότι αυτό θα σημαίνει πως θα έχει και Σαραβάκους Σισεδες κοκ. Οι πολιτικάντικες αντιπαροχές χωρίς ιδιοκτησία κλπ κλπ είναι για δούλους!
  Υγ. Αν θες επικοινώνησε στο mail μου. Θα χαρώ πολύ.

  • hristos

   Η έλλειψη ηγέτη έχει φέρει χάος και σύγχυση άνευ προηγουμένου με τον καθένα ανεξαρτήτως να λέει το μακρύ και το κοντό του.
   Η έλλειψη εναλλακτικής μέσω ρητρών που δεν νοιάστηκε κανείς από πλευράς ΑΟ να στριμώξει στις συμβάσεις μετά από 2 χρόνια “διαπραγμάτευσης” σε περίπτωση που το κράτος δεν τηρήσει τα χρονοδιαγράμματα κτλ έχουν φέρει αδιέξοδο και διλήμματα του στυλ Βοτανικός ή τέφρα και τον τέλειο εμφύλιο προ των πυλών.
   Προκλητικές,ξύλινες, δημοσιοσχετιστικες δηλώσεις όπως οι χτεσινες φέρνουν αναπόφευκτα ένταση,φόβο για το μέλλον και άρνηση.
   Η σιγή της ΠΑΕ δεν χρειάζεται ανάλυση.Ειναι ανέκδοτο.
   Η διπλή ανάπλαση είναι ζαριά με την πλάτη στον τοίχο την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.Καποιοι “αισιόδοξοι” θέλουν να τη ρίξουμε και ας μείνουμε ταπί,κάποιοι άλλοι φρόντισαν να μη μπορούμε να πάμε πάσο και να παίξουμε την επόμενη παρτίδα και μεις τρωγομαστε σαν τα σκυλιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *