
Παρά το γεγονός πως τις τελευταίες ώρες υπήρξαν ξένα δημοσιεύματα για τους δύο κεντρικούς αμυντικούς, Βίκτορ Νέλσον και Ανές Τσαρντάκλια, περί ενδιαφέροντους του Παναθηναϊκού, οι «πράσινοι» διέψευσαν και τις δυο περιπτώσεις
Σχετικά με τον Δανό στόπερ της Γαλατασαράι, αυτό που «γράφτηκε» στην Τουρκία είναι πως οι «πράσινοι» συζητούν με τον σύλλογο από την Κωνσταντινούπολη για την απόκτησή του, εκφράζοντας, μάλιστα και έντονο ενδιαφέρον.
Από την άλλη πλευρά, ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός της Γκάις, σε δηλώσεις του στη Σουηδία, υποστήριξε πως είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του «Τριφυλλιού» στο πρόσωπο του
Την ίδια στιγμή όμως, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έκαναν σαφές πως κανένα από τα δύο σενάριο δεν έχει βάση τουλάχιστον αυτή τη στιγμή.
