Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου
Shadow

Ας πούμε μερικές αλήθειες για τον Ενκόνγκ αλλά και τον Τζούρισιτς…

Η απόκτηση του ΤροοστΕνκόνγκ από τον ΠΑΟΚ και η φημολογία ότι τον άρπαξε από τα χέρια του Παναθηναϊκού έχει προκαλέσει μια σειρά από αντιδράσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ορισμένοι στον νότο νιώθουν ότι μας γλέντησε ο ΠΑΟΚ και κάποιοι στον βορρά ότι προκάλεσαν επικοινωνιακό χτύπημα στον Παναθηναϊκό.

Η δική μας απάντηση με ωμό τρόπο είναι “τρίχες κατσαρές”

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Ο Παναθηναϊκός πριν 15 μέρες περίπου είχε μια επαφή με την πλευρά του Ενκόνγκ εξετάζοντας τον ως back up του βασικού του στόχου για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Με την Γουότφορντ δεν θα υπήρχε θέμα καθώς με 1 εκατ. ευρώ θα ήταν απόλυτα ευχαριστημένη.

Το ζήτημα ήταν οι συζητήσεις με τον παίκτη και στο οικονομικό αλλά κυρίως ως προς τον ρόλο του στην ομάδα.

Στο οικονομικό υπήρχε μεν απόκλιση αλλά θα μπορούσε να γεφυρωθεί. Το σημαντικό όμως ήταν το θέμα της θέσης του παίκτη στην ομάδα. Εκεί οι πράσινοι είχαν γνωστοποιήσει πως η θέση στην βασική εντεκάδα δεν θα ήταν εξασφαλισμένη καθώς οι Σένκεφελντ και Μάγκνουσον ξεκινούν από την pole position αξιωματικά.

Ουσιαστικά το γεγονός αυτό πάγωσε και τις συζητήσεις και λίγο πιο μετά εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ όντας στην κυριολεξία απελπισμένος καθώς ετοιμαζόταν εδώ και μέρες να αποχωριστεί την κολώνα του στην άμυνα που δεν είναι άλλη από τον Ίνγκασον.

Οι Θεσσαλονικείς υπό την πίεση να φέρουν εδώ και τώρα παίκτη πριν την αποχώρηση του Ισλανδού έδωσαν στον Ενκόνγκ ετήσιο συμβόλαιο 1,3 εκατ. ευρώ και την θέση του βασικού δίπλα στον Κουλιεράκη εξασφαλισμένη. Γι’ αυτό και έτρεξαν πρώτα να ανακοινώσουν τον Νιγηριανό στόπερ και ύστερα να διαρρεύσουν την πώληση του Ίνγκασον στην Μίντιλαντ ώστε να χρυσωθεί το χάπι στον κόσμο της ομάδας τους.

Ο ΠΑΟΚ στην πραγματικότητα ούτε κάποια μεταγραφική μαγκιά έκανε, ούτε ενισχύθηκε.

Ενίσχυση θα ήταν να κρατούσε τον Ίνγκασον και να έπαιρνε τον Ενκονγκ. Τώρα όμως θα πρέπει να συνθέσει νέο δίδυμο στα στόπερ του και μάλιστα να χάσει για κάνα δίμηνο τον Νιγηριανό εντός του χειμώνα λόγω του Κόπα Άφρικα.

Αν κάποιος νομίζει ότι θα έπρεπε να δοθεί ένα συμβόλαιο ύψους 1,3 εκατ. ευρώ στον συγκεκριμένο παίκτη τότε καλά κάνει και προβληματίζεται. Αν πάλι όχι τότε ειλικρινά δεν χάσαμε τίποτα απολύτως.

Στο φινάλε της ιστορίας από τον παίκτη που θα αποκτήσουν οι πράσινοι, θα φανεί και το αν έπραξαν καλά που δεν έπαιξαν ρέστα για τον Ενκόνγκ ή όχι.

Υ.γ.: Θέλετε να μιλήσουμε όμως για μεταγραφική αρπαγή;

Ας γίνει λοιπόν γνωστό πως ο Τζούρισιτς ήταν με το ένα πόδι στην Τούμπα και ο Παναθηναϊκός τον πήρε μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ.

Οι παροικούντες του Μακεδονία Palace την ξέρουν την αλήθεια….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *