
Ενοχλημένος από τη στάση των ομάδων που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο φαίνεται να είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού θεωρεί πως είναι από τους λίγους που έκανε σοβαρές προτάσεις σε σχέση με το θέμα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League αλλά έβρισκε διαρκώς απέναντι του “τοίχο”.
Μάλιστα είχε μεσολαβήσει στην Cosmote TV για να υπάρξει συμφωνία με τις άστεγες ομάδες και να λυθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει.
Έτσι θεωρεί πως από τη δική του πλευρά έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να υπάρξουν λύσεις στο ζήτημα που ταλανίζει την λίγκα και άρα δεν γίνεται να κατηγορείται πως κοίταξε μόνο τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού.

Εμεις να δεις ποσο θιγμενοι νιωθουμε που μας εχεις κατσικωθει στο σβερο σε αυτη την ομαδα, σιχαμερη Καραφλη Κατσαριδα.
Ας ΠΟΙΕΙ ΞΙΔΙ