
Με αφορμή τις μεταγραφές τον περασμένο μήνα σηκώθηκε πολύ ψηλά ο αμανές από πολλούς. Ξαφνικά σηκώσαμε μπαϊράκι και αλαζονεία χωρίς να έχουμε δει τίποτα στο γήπεδο και η Πάκσι με την ΤΣΣΚΑ 1948 μας προσγείωσαν στην ωμή πραγματικότητα.
Επικοινωνία λοιπόν ΤΕΛΟΣ!!! ΜΑΧΑΙΡΙ!!! ΚΑΠΟΥΤ!!! ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΙΧ!!!
Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή είναι μια ομάδα που ξεκινάει κυριολεκτικά από το ΜΗΔΕΝ (το γιατί το ξέρουμε εδώ και 2,5 χρόνια) και προφανώς κινδυνεύει με το καλημέρα να πάθει χοντρό στραπάτσο καθώς είτε την Τρίτη είτε μετά με την Κράλοβε (πιθανότατα) τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται βέβαιο.
Ο Νίστρουπ έχει επιλέξει να κάνει μια πολύ έντονη προετοιμασία στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και ταυτόχρονα να επιβάλλει το μοντέλο που θέλει όσο γίνεται γρηγορότερα. Μέχρι ώρας όμως το υλικό που διαθέτει (αυτή τη στιγμή) δεν μπορεί να μπει στο καλούπι και στο αμυντικό τρανζίσιον η ομάδα είναι αεροδιάδρομος για τον αντίπαλο. Για να μην έχουμε νταούλια από νωρίς καλό θα ήταν ο κοουτς να κοιτάξει σε πρώτη φάση πως θα συμμαζέψει αυτό το χάλι που είδαμε με την ΤΣΣΚΑ 1948 και σταδιακά να περάσει τα δικά του πράγματα. Άλλωστε όπως λέει και ο ίδιος “αυτή τη στιγμή μετράει μόνο το αποτέλεσμα”. Για να έρθει λοιπόν το αποτέλεσμα θα πρέπει η άμυνα να μην γίνεται “χωνί” από ομάδες χαμηλοτάτου επιπέδου.
Στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης η δουλειά που γίνεται, μέσα στη χρονιά δεδομένα θα φανεί. Στο τακτικό κομμάτι όμως, αν δεν γίνουν οι απαραίτητες προσαρμογές, τα πράγματα με καλούς αντιπάλους θα οδηγηθούν σε εφιαλτικές βραδιές που δεν θα τις αντέξει ο οργανισμός.
Γενικότερα καλό θα είναι κάποια πράγματα να ειπωθούν με απόλυτη ειλικρίνεια και από νωρίς.
Συνεχώς κοιτάμε τον τελικό στόχο χωρίς να εστιάζουμε στην διαδικασία που απαιτείται για να τον πετύχεις.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΟ!
ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΖΗΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ “16 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ”!!!
ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 36 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!
ΤΕΛΕΙΑ – ΠΑΥΛΑ – ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ
Η διαδικασία αυτή θα πάρει ένα χρονικό διάστημα για να αποδώσει και θα πρέπει να γίνει σαφές πως στους κραδασμούς δεν θα έχουμε ξανά τις γνωστές αλαφούζειες λογικές.
Διαφορετικά θα ζήσουμε για ακόοοοοομη μια φορά τις γνωστές ποδοσφαιρικές αηδίες.
