
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Βαλένθια με σκορ 87-91 στο game 3 και έτσι η σειρά συνεχίζεται με το game 4 την Παρασκευή το βράδυ στο κλειστό του ΟΑΚΑ (21:15 – Novasports Prime).
Αυτό που είχαν οι πράσινοι στην Ισπανία και τους έδωσε τις δυο νίκες ήταν η συγκέντρωση αποκλειστικά και μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Άπαντες ασχολήθηκαν αποκλειστικά και μόνο με το αγωνιστικό και η ομάδα νίκησε την Βαλένθια με δυο διαφορετικούς τρόπους σε διάστημα δυο ημερών.
Χθες στο ΟΑΚΑ οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν δεν είχαν ούτε την απαιτούμενη ενέργεια αλλά κυρίως την απαιτούμενη προσήλωση για 35 περίπου λεπτά. Όταν το έκαναν, έφτασαν μια ανάσα από το να πάνε το ματς minimum στην παράταση.
Σε αυτή τη σειρά έχουν γίνει πολλά εκτός παρκέ καθώς απέναντι μας έχουμε ένα “αλαζονικό δήθεν ταπεινό χαμομηλάκι” που στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο παρά κλασικοί Ισπανοί bad loosers.
Αταμάν και παίκτες θα πρέπει να ξαναδούν τι έκαναν καλά στην Ισπανία και τι όχι στο ΟΑΚΑ.
Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν την παραμικρή αξία και άπαντες πρέπει να το αντιληφθούν.
