Σάββατο, 2 Μαΐου
Shadow

Αταμάν: “Κανείς δεν μπορεί να μιλά για έναν πρόεδρο σαν τον Δημήτρη”

Ο Εργκίν Άταμαν έσπευσε να υπερασπιστεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μετά την γελοία ποινή αποκλεισμού τριών αγώνων που επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη του μπασκετικού Παναθηναϊκού από την Ευρωλίγκα.

Πρακτικά, λοιπόν, ο μεγαλομέτοχος δεν θα έχει το δικαίωμα να παραστεί στα επόμενα τρία παιχνίδια της ομάδας του στη EuroLeague. Εάν και εφόσον ο Παναθηναϊκός πάρει την πρόκριση με sweep κόντρα στη Βαλένθια, δεν θα μπορεί να δώσει το «παρών» στο Final Four.

Από την πλευρά του, ο Εργκίν Αταμάν, με story στο Instagram, έσπευσε να υπερασπιστεί τον Γιαννακόπουλο, αναφέροντας:

«Έχω μεγάλο σεβασμό για τους ανθρώπους που δείχνουν πάθος, συναίσθημα και εμπιστοσύνη και που μιλούν πάντα ευθέως, όχι πίσω από την πλάτη των άλλων. Ο Δημήτρης απλώς διαμαρτυρήθηκε για τα φάουλ που δεν σφυρίχτηκαν, απευθείας στους διαιτητές, όπως καταγράφεται και στην επίσημη αναφορά της EuroLeague. Η ομάδα του θα είναι εκεί ή όχι, αλλά θεωρείτε ότι δεν αξίζει να βρίσκεται στο γήπεδό του για το Final Four. Κανείς, ακόμη και οι συνάδελφοι-αντίπαλοί μου, δεν έχει το δικαίωμα να μιλά για έναν πρόεδρο και την οικογένειά του, που έχουν θυσιάσει τη ζωή τους για το μπάσκετ. Να είστε γενναίοι, να είστε δίκαιοι!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *