
Το “τριφύλλι” ενημέρωσε τους πάντες, πως ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου, δεν θα αλλάξει, παρά τα δημοσιεύματα, που λένε το αντίθετο.
Ο Γιάννης Παπαδημητρίου μένει στη θέση του, καθώς φαίνεται πως έχει τη στήριξη της διοίκησης, παρά την φιλολογία των τελευταίων ωρών, πως θα έρθει αντικαταστάτης του.
Συγκεκριμένα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός λέει το εξής: «Ο Παναθηναϊκός έχει τεχνικό διευθυντή τον κ. Γιάννη Παπαδημητρίου και επομένως τα δημοσιεύματα περί αντικατάστασης δεν έχουν καμία βάση».

Του λείπει το big brother του προέδρου και μας έχει κάνει ριάλιτι…
Μεταγραφές που δεν ήθελε κάποιος τις πλήρωσε διπλά, παίκτες που έλεγαν κάποιοι δημοσιογράφοι βγάζουν μάτι στις προπονήσεις δεν έχουν πάρει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής.
Καλός ο Κόντης αλλά φεύγει αλλά ισως μείνει και ίσως φύγει
Ο Μπαλντινι συμβουλεύει αλλά κάνει κουμάντο.
Ο τδ μένει αλλά φεύγει.
Το περίεργο είναι ότι δεν πέσαμε από τα σύννεφα με τον πουλάω δεν πουλάω θέλω πρωτάθλημα και ήταν ατύχημα.
Να πάρει τα χάπια του και να βγει στη σύνταξη να τελειώνουμε.