
Ο Παναθηναϊκός εδώ και περίπου οχτώ μήνες δεν έχει καταφέρει να καλύψει τη θέση του διευθυντή της Ακαδημίας του μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Σάμιου από τη συγκεκριμένη θέση μένοντας ουσιαστικά ακέφαλος στο συγκεκριμένο κομμάτι για μια ολόκληρη ποδοσφαιρική σεζόν.
Όπως φαίνεται αυτή η κομβικότατη θέση θα καλυφθεί σύντομα ενώ αυτό που ακούγεται είναι πως θα υπάρξει και γενναία αύξηση στο μπάτζετ της Ακαδημίας με σκοπό να λειτουργήσει πιο οργανωμένα και ορθολογικά.
Για ένα διάστημα ακούγονταν μεγαλεπίβολες σκέψεις με άνθρωπο που θα ερχόταν από το εξωτερικό για να τρέξει το πλάνο αλλά κάτι τέτοιο έπεσε τελικά στο κενό (τι πρωτότυπο για τον Γιάννη Αλαφούζο;) και οδηγούμαστε πλέον σε εγχώριες επιλογές που είναι όμως δοκιμασμένες στο χώρο.
Με βάση λοιπόν νεότερες πληροφορίες οι πράσινοι δείχνουν πως η τελική τους επιλογή θα γίνει ανάμεσα στον Μπάμπη Ζελενίτσα και τον Θεόδωρο Ελευθεριάδη.
Αμφότεροι είναι ειδικευμένοι στο κομμάτι των ακαδημιών για κοντά δυο δεκαετίες και θεωρούνται πολύ καλοί στον τομέα ενασχόλησης τους.
Το μόνο που πλέον μένει είναι να δούμε που θα κάτσει τελικά η “μπίλια”.
