Πέμπτη, 16 Απριλίου
Shadow

Το πλάνο του Φαριόλι για Μπεργκβάιν και Μπρόμπεϊ εν όψει ΟΑΚΑ

Ο προπονητής του Άγιαξ, Φραντσέσκο Φαριόλι, ελπίζει ότι οι δυο καλύτεροι παίκτες του Αίαντα, Μπεργκβάιν και Μπρόμπεϊ μπορούν να πάρουν λεπτά συμμετοχής κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι δύο επιθετικοί επέστρεψαν στον Άγιαξ μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας την περασμένη εβδομάδα και δουλεύουν για να επανέλθουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

«Κάνουμε ό,τι μπορούμε για αυτούς», είπε ο Ιταλός τεχνικός στο ESPN.

“Θέλουν να παίξουν, αλλά αυτό απαιτεί πολλά όσον αφορά τη φυσική κατα΄σταση. Είναι σημαντικό για εμάς να τους φέρουμε σε φόρμα όχι μόνο βραχυπρόθεσμα, αλλά και μακροπρόθεσμα. Είναι εκρηκτικοί παίκτες, οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με αυτό.

Χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο, το ελέγχουμε κάθε μέρα για να καταλάβουμε πώς τα πάνε. Αν είναι σε φόρμα, θα είναι μέρος του γκρούπ που πρόκειται να παίξει.

Θα τα καταφέρουν με τον Παναθηναϊκό; Ναι, είναι δυνατόν, αυτό είναι. Έχουμε ακόμα δύο προπονήσεις. Θα πορευτούμε μέρα με τη μέρα και μετά θα πάρω την απόφασή μου ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *