
Εδώ και μερικές μέρες η ΠΑΕ αποφάσισε να κόψει από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό την κάρτα φιλάθλου, η οποία αποτελεί βασική πηγή χρηματοδότησης για τον τελευταίο ενώ την ίδια στιγμή δεν είναι πλέον υποχρεωτική η εγγραφή στον ΑΟ για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας στο ποδόσφαιρο.
Παράλληλα υπάρχουν φήμες (που δεν επιβεβαιώνονται) περί ζητημάτων που έχουν προκύψει γύρω από την οικονομική διαχείριση που γίνεται στον ΑΟ και ο οποίος λαμβάνει κατά καιρούς χρηματοδοτήσεις από τον Γιάννη Αλαφούζο.
Ό,τι και να έχει συμβεί σίγουρα με μισόλογα και σενάρια δεν θα βγάλουμε άκρη.
ΠΑΕ και Ερασιτέχνης οφείλουν να πάρουν ξεκάθαρη δημόσια θέση σε σχέση με τα όσα ακούγονται.

Koita pou tha arhisw na pairnw to meros tou Alafouzou. Mipws tha prepi na xanaskeftoume tin oli katastasi.
Δεστε τις φατσουλες της φωτογραφιας και θα καταλαβετε γιατι πηραμε κατηφορο…..Ελεος …παρτε συνταξη επιτελους για να δουμε ισως καποια ασπρη και πρασινη μερα.ΟΥΣΤ