Τετάρτη, 24 Ιουλίου
Shadow

Α Bola: “Ο Ιωαννίδης θέλει Σπόρτινγκ αλλά ο Παναθηναϊκός δεν συναινεί για την ώρα”

Με βραδινό της δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της, η εφημερίδα A Bola αναφέρει πως ο Φώτης Ιωαννίδης τα έχει βρει με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας αλλά ο Παναθηναϊκός αρνείται την πρόταση της πορτογαλικής ομάδας.

Χαρακτηριστικά αναφέρονται τα εξής:

Με τον Φώτη Ιωαννίδη ήταν όλα καλά, με τον Παναθηναϊκό όχι και τόσο. Οι προσπάθειες της Σπόρτινγκ να επανέλθει για τον 24χρονο επιθετικό χαιρετίζονται από τον ίδιο, ο οποίος είναι πολύ ενθουσιασμένος με την επιστροφή της πράσινης ομάδας στο προσκήνιο, αλλά έχει ελάχιστα ανοίγματα για διαπραγματεύσεις από τον σύλλογο της Αθήνας. Τουλάχιστον για την αξία που η διοίκηση των λιονταριών πιστεύει ότι είναι δίκαιη για την υπογραφή του Έλληνα διεθνή.

Η Σπόρτινγκ όμως έχει επιστρέψει στο κυνήγι του Ιωαννίδη.

Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι το ίδιο με την επίθεση του Ιουνίου: η ελληνική αδιαλλαξία που βρίσκουν απέναντι τους τα λιοντάρια σε αυτούς τους νέους γύρους διαπραγματεύσεων.

Το πρόβλημα τώρα δεν είναι τόσο ο ανταγωνισμός, που από την αγγλική πλευρά της Ίπσουιτς δεν υπάρχει πια, παρόλο που υπάρχει ακόμη από την ιταλική πλευρά της Μπολόνια.

Είναι περισσότερο το γεγονός ότι τα 20 εκατομμύρια ευρώ, ή λίγο περισσότερο με κάποια φόρμουλα δεν πείθουν τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Μερικές φορές το πρόβλημα μπορεί να είναι ακόμη και η προσπάθεια κατανόησης της πραγματικής αξίας που θέλει ο σύλλογος για να δώσει τον παίκτη, η οποία μπορεί να ποικίλλει καθώς ποικίλλει με τις προτάσεις που είχαν προηγουμένως παρουσιάσει τόσο οι Πορτογάλοι όσο και οι Άγγλοι, οι οποίοι έφτασαν στα 22,5 εκατομμύρια, και οι Ιταλοί.

Οι εκπρόσωποι του συλλόγου συνέχισαν να διαφωνούν χθες με αυτούς του Παναθηναϊκού και οι διαπραγματεύσεις δεν είχαν επιτυχή κατάληξη. Μια επιτυχημένη έκβαση μπορεί ακόμα να έρθει σε συνεννόηση με τον παίκτη όπως αυτό που συνέβη το περασμένο καλοκαίρι με τον Γκιοκερές, ο οποίος έφυγε από την Κόβεντρι για… 20 εκατομμύρια ευρώ, όταν είχε άλλους μνηστήρες αλλά προτιμούσε τη Σπόρτινγκ και έπαιξε ενεργό ρόλο στην μεταγραφή του.

Ο Ιωαννίδης δεν αποκλείει τη Μπολόνια αλλά προτιμάει τη Σπόρτινγκ, ειδικά μετά το τηλεφώνημα που του έκανε ο Ρούμπεν Αμορίμ εξηγώντας του το project και τον ρόλο που θα έχει σε αυτό. Μισθοί, χρόνια συμβολαίου (πέντε) και άλλες ρυθμίσεις δεν θα είναι πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι ακόμη ανοιχτός σε συμφωνία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *