Τετάρτη, 24 Ιουλίου
Shadow

Η απάντηση του Γιαννακόπουλου για την τιμωρία από τον αθλητικό δικαστή

Μέσω instagram ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ανέφερε τα εξής σχετικά με την fast track τιμωρία του από τον αθλητικό δικαστή με τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα.

«Τιμωρήθηκα λοιπόν με τρεις μήνες για αυτά που είπα. Και να σας πω κάτι, δικαίως, γιατί δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσω αυτές τις εκφράσεις, ανεξαρτήτως αν δεν μπορώ να βρω το δίκιο μου με κανέναν άλλον τρόπο, γιατί κανένας από την Πολιτεία δεν ενδιαφέρεται να λύσει το θέμα Λιόλιος, ΕΟΚ, ότι ζουν οι μισές ομάδες και παραπάνω μόνο από το Στοίχημα.

Πάλι, όμως, δύο μέτρα και δύο σταθμά, έτσι; Ο Μπαρτζώκας έχει κατεβάσει όλα τα καντήλια, που υπάρχουν, έχει ανακαλύψει και Αγίους που δεν υπάρχουν και δεν τον τιμωρεί κανένας. Ο Γκος πήγε να τον πλακώσει στον ξύλο και δεν τον τιμώρησε κανένας.

Εμένα τιμωρείτε; Ξαναλέω, καλώς, αλλά εγώ είμαι το πρόβλημά σας; Δεν πειράζει, θα κάτσω να το δω σπιτάκι μου με το γάτο μου. Θα έρθει ο Αταμάν, ο Σλούκας, ο Λεσόρ, ο Χουάντσο, ο Γκραντ, ο Μήτογλου, ο Κώστας. Θα σας διαλύσουν και θα το φέρουμε το ματς στο ΟΑΚΑ για 5ο παιχνίδι. Εγώ θα κάθομαι πάνω στο VIP Bar να το βλέπω. Και θα καπνίσω και το πούρο που είχα υποσχεθεί για το ευρωπαϊκό.

Αυτό το μεγάλο κύπελλο που προσπαθείτε να πάρετε χρόνια, αλλά δεν μπορείτε. Γιατί φτάνετε πάντα μέχρι το τέλος. Μέχρι το τέλος μόνο ο δυνατός. Και έγινε και η τιμωρία 3 ώρες πριν τον αγώνα, όλοι καταλαβαίνουμε μάλλον το γιατί…»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *