Τετάρτη, 24 Ιουλίου
Shadow

Δηλαδή με τον Αλόνσο θα πας να πάρεις το πρωτάθλημα;

Ο κύβος ερρίφθη και ο Παναθηναϊκός πήρε πάνω στην απόλυτη απελπισία μετά το όχι του Μάουρο Σάρρι (ο Ντι Μάρτζιο δεν έλεγε βλακείες) έναν προπονητή που αυτοπροτάθηκε.

Πέραν του γεγονότος ότι ο Ντιέγκο Αλόνσο έρχεται σε ένα άκρως αρρωστημένο περιβάλλον είναι προφανές ότι μέχρι να καταλάβει την ομάδα του, το πρωτάθλημα και την όλη κατάσταση, το πουλάκι θα έχει πετάξει. Βασικά θα έχει πετάξει από την Ευρώπη.

Και η ερώτηση είναι απλή:

Ποιος είναι ο στόχος φέτος;

Το πρωτάθλημα;

Γιατί η συγκεκριμένη επιλογή είναι καταδικασμένη σε αποτυχία ως προς αυτό.

Και να κάνει δουλειά ο Ουρουγουανός τεχνικός αυτή θα απαιτήσει χρόνο και με μαθηματική ακρίβεια κάτι τέτοιο θα οδηγήσει σε δεδομένες απώλειες. Θα στηριχθεί ο άνθρωπος αυτός αν κάνει δουλειά αλλά τα αποτελέσματα στην αρχή δεν τον δικαιώσουν;

Κανονικά θα πρέπει να πούμε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος οφείλει να βγει, να παρουσιάσει τον προπονητή και να θέσει τους στόχους.

Προφανώς και θα κρυφτεί για ακόμη μια φορά γιατί μόνο αυτό ξέρει να κάνει.

Τώρα θα αρχίσουν τα ψέματα με τις ακριβές μεταγραφές για να προχωρήσει ο θίασος του Γιάννη Αλαφούζου. Έχουμε μπει καλά στο νόημα πλέον.

Υ.γ.: Το “έγκλημα” της εκδίωξης του Ιβάν και της ποδοσφαιρικής σοβαρότητας θα πληρωθεί πανάκριβα όσο κι αν ενοχλεί αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *