Τετάρτη, 12 Ιουνίου
Shadow

Oλοταχώς για ΟΑΚΑ του χρόνου

Όπως όλα δείχνουν ο Παναθηναϊκός θα μετακομίσει στο ΟΑΚΑ τη νέα χρονιά για όλους τους αγώνες του σε Ελλάδα και Ευρώπη αφήνοντας το γήπεδο της Λεωφόρου.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το ΟΑΚΑ αποτελεί κομμάτι της ιστορίας μας καθώς σε αυτό έχουμε ζήσει μαγικές βραδιές και κατακτήσεις τίτλων.

Από την άλλη πρόκειται για ένα γήπεδο που όταν τα πράγματα αγωνιστικά στραβώνουν μετατρέπεται σε έναν εντελώς άχρωμο και άγευστο χώρο. Ουσιαστικά μιλάμε για δίκοπο μαχαίρι.

Σε κάθε περίπτωση ζούμε στην εποχή που δεν υπάρχουν πλέον έδρες με τον τρόπο που ξέραμε και οι ομάδες αν είναι σε καλή μέρα δεν χαμπαριάζουν από καυτές ατμόσφαιρες.

Αν ο Παναθηναϊκός έχει βαρβάτη ομάδα τότε το ΟΑΚΑ δεν θα αποτελεί πρόβλημα. Ίσα ίσα που θα δώσει τη δυνατότητα σε όλο και περισσότερους φίλους της ομάδας να βρεθούν κοντά της. Οι πρόσφατες εικόνες από Μπράγκα και Βιγιαρεάλ αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Αν πάλι έχουμε αλαφουζοκαταστάσεις τότε το Στάδιο θα είναι ένα απέραντο μαυσωλείο.

3 Comments

      • Giorgio

        Επιτέλους!!! Δεν είναι δυνατόν εν έτει 2Κ24 ο Παναθηναϊκός να παίζει στην λεωφόρο… Στο στάδιο έχουμε ζήσει τις μεγαλύτερες στιγμές μας στο ΤσουΛου… Να ξεκινάνε όλοι αυτοί οι λεγεωνάριοι που έρχονται να καταλαβαίνουν από την αρχή σε τι μέγεθος έρχονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *