Πέμπτη, 16 Απριλίου
Shadow

Πέταξε τα δυο πρώτα σετ και μαζί το πρωτάθλημα…

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-2 σετ από τον Ολυμπιακό στο άδειο γήπεδο του Ρέντη, ο οποίος στέφθηκε δικαίως πρωταθλητής της φετινής Volleyleague.

Οι πράσινοι στα δυο πρώτα σετ ήταν σε τρομακτικά κακή κατάσταση και όλα έδειχναν πως θα οδηγούμασταν σε ένα δίκαιο 3-0 υπέρ των ερυθρολεύκων.

Στο τρίτο σετ όμως ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος ανακάτεψε την τράπουλα φέρνοντας στο παιχνίδι τους Πετρέα, Φράγκο και Κερν και μπόρεσε να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Στο πέμπτο και τελευταίο σετ όμως οι ερυθρόλευκοι ήταν ψυχραιμότεροι και στις λεπτομέρειες κέρδισαν το παιχνίδι.

Σε κάθε περίπτωση όμως τα ψέματα είναι κακά. Η υπάρχουσα ομάδα ζει δυστυχώς με τη σκιά του περσινού αποκλεισμού από τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Challenge Cup και τα όσα συνέβησαν με την αστυνομία στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Υπάρχει μια αρνητική αύρα ειδικά στα παιχνίδια με τους ερυθρόλευκους.

Παράλληλα κομβικές μεταγραφές ξένων παικτών είτε δεν βγήκαν καθόλου είτε έχουν προσφέρει λιγότερα των αναμενόμενων.

Από τη στιγμή μάλιστα που δεν υπήρχε όλη τη χρονιά κανένα οικονομικό πρόβλημα τότε το ζήτημα είναι καθαρά αγωνιστικό και μόνο.

Η επόμενη μέρα λοιπόν ανήκει στον Δημήτρη Ανδρεόπουλο που ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία του με την ομάδα και το σχεδιασμό που έχει ήδη ξεκινήσει να υλοποιείται.

Υ.γ.: Για μια ακόμη φορά στο γήπεδο του Ρέντη είδαμε τις γνωστές καταστάσεις από τους γνωστούς αγνώστους με κάποιον… “μάγκα” να πετάει μπουκάλι στον πάγκο του Παναθηναϊκού και να βρίσκει άνθρωπο της ομάδας.

Είτε με τιμωρίες είτε όχι τα ίδια και τα ίδια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *