Σάββατο, 18 Απριλίου
Shadow

Αταμάν: “Μιλήσαμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο…”

Ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη τύπου δήλωσε τα εξής:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά, κάναμε λάθη. Παίξαμε επιθετική άμυνα, αλλά δεν γεμίσαμε το ζωγραφιστό. Δώσαμε 46 πόντους, εκ των οποίων οι 37 ήταν στη ρακέτα. Δεν είχαμε καλές περιστροφές στα hedge out.

Μιλήσαμε για αυτό στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε εντελώς το παιχνίδι. Παίξαμε πιο έξυπνα. Επιτεθήκαμε εξαιρετικά με τον Σλούκα και τον Ναν. Αλλλαξαμε τη στρατηγική μας και επιτεθήκαμε στον αντίπαλο φόργουορντ στο pick-n-roll και στο pick-n-pop. Αλλάξαμε και το δικό μας σύστημα στο pick-n-roll με τον Μήτογλου και τον Λεσόρ. Γεμίσαμε τη ρακέτα και ρισκάραμε κάποια ελεύθερα σουτ από την περιφέρεια.

Δείξαμε τη δύναμή μας, στο γήπεδό μας, γιατί δεν είναι εύκολο να επιστρέψεις από το -16, μετά από ένα τέτοιο πρώτο μέρος. Κάναμε όμως φανταστικό δεύτερο μέρος και κερδίσαμε με 8 πόντους, όσους χάσαμε στην Ισπανία, αλλά στο goal average είμαστε στο +43, οπότε αυτή η νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα είναι σαν διπλή νίκη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *