Σάββατο, 25 Απριλίου
Shadow

Η ομάδα του Νταμπάνοβιτς έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι απέναντι σε έναν πολύ καλό Παναθηναϊκό…

Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός στην OPAP Arena αλλά την τελευταία στιγμή ήρθε ισόπαλος 2-2, με την ΑΕΚ να του παίρνει την μπουκιά από το στόμα στο τσακ.

Οι πράσινοι παρόλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ από μια αμυντική ολιγωρία, ισορρόπησαν το ματς και ισοφάρισαν με το παρθενικό γκολ του Γεντβάι έπειτα από καταπληκτική σέντρα του Χουάνκαρ. Γενικότερα μπορούμε να πούμε ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό για τους παίκτες του Φατίχ Τερίμ με τον Κώτσιρα να κάνει ένα εξαιρετικό ματς στον χώρο του κέντρου δικαιώνοντας τον Τούρκο τεχνικό για την επιλογή του. Αυτό που έλειψε στα πρώτα 45 λεπτά ήταν το καθαρό μυαλό σε κάποιες τελικές προσπάθειες που θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη κατάληξη.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ προσπάθησε να πιέσει λίγο περισσότερο αλλά δεν δημιούργησε κάποια συγκλονιστική ευκαιρία και το γκολ που της ακυρώνεται είναι μια σωστή απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης. Όμως ο Αλ Χακίμι και ο VARιστας Μπέμπεκ έκλεισαν τα μάτια σε καταφανέστατο πέναλτι πάνω στον Βέρμπιτς από τον Πινέδα. Παρά το γεγονός αυτό όμως οι πράσινοι συνέχιζαν να πιέζουν και έχασαν μια μοναδική ευκαιρία να κάνουν το 1-2 έπειτα από σέντρα ξυραφιά του Μαντσίνι και τον Ιωαννίδη να μην προλαβαίνει να βάλει καλά το πόδι του. Αυτό που δεν πέτυχε ο Φώτης ήρθε δυο λεπτά αργότερα από μια στατική φάση με τον Κώτσιρα να δίνει την ασίστ στον Αράο για να γράψει το 1-2 μέσα από την μικρή περιοχή.

Στη συνέχεια ο ο Φατίχ Τερίμ επέλεξε να κρατήσει την ομάδα πιο χαμηλά στο γήπεδο και να μην απειληθεί ουσιαστικά από την ΑΕΚ, η οποία όμως είχε κατασκηνώσει στην περιοχή του Λοντίγκιν και αυτό δεν ήταν θετικό. Οι αλλαγές δυστυχώς δεν βοήθησαν τον Τούρκο τεχνικό και στο 93′ ο Ζέκα έκανε χέρι σε σουτ του Λιβάι Γκαρσία έπειτα από κόρνερ και ο ίδιος έγραψε το τελικό 2-2.

Ο Παναθηναϊκός σήμερα ήταν πολύ καλός στην OPAP Arena και μάλιστα με επιβλητικό τρόπο. Η ΑΕΚ όμως χτύπησε και την παραμικρή ολιγωρία που υπήρξε και έτσι μπορεί να υπάρξει ένα χαμόγελο για την εμφάνιση αλλά παράλληλα πικρία για το αποτέλεσμα.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και οι πράσινοι καλούνται να συνεχίσουν στο δύσκολο μονοπάτι του Ιανουαρίου ελπίζοντας ότι θα γίνουν οι πολυπόθητες μεταγραφές και ταυτόχρονα θα σταματήσει το ανακάτεμα της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *