Σάββατο, 25 Απριλίου
Shadow

«Είμαι ο Κούγιας, για πολλούς ο κορυφαίος ποινικολόγος στην Ελλάδα, για άλλους είμαι απλά καλός!».

O αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, μάζεψε τους δημοσιογράφους και δίνοντας ένα υπέροχο show βγαλμένο από την μαγική δεκαετία του ’90 ανέφερε τα εξής:

«Προ ολίγης ώρας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε ενώπιον της εισαγγελίας Πειραιώς μήνυση με την οποία καταγγέλονται τα αδικήματα της συστάσεως συμμορίας και της διαπράξεως του κακουργήματος, όπου ορίζεται ότι όποιος επηρεάζει με παράνομες ενέργειες το αποτέλεσμα αγώνος που συμπεριλαμβάνεται σε στοιχηματική διοργάνωση τιμωρείται με φυλάκιση.

Η μύνηση είναι κατά των Μπαλτάκου, Φρόιτφελντ, Μάνταλου, Μαφιέλκα Και κατά του Κρίστιαν Μίχελ, του VAR. Και του Ανδρέα Μεϊντάνα, διαιτητή της ΕΠΣ Αχαϊας. Αναλύουμε πως αυτή η εγκληματική συμμορία με δόλο πρώτου βαθμού επέλεξε έναν διαιτητή από τη Σλοβακία και βοηθούς και vAR από την ίδια χώρα, από πρωτάθλημα όπου βοά το στήσιμο αγώνων.

Πληροφορηθήκαμε ότι το παιχνίδι θα διαιτητεύσει ο συγκεκριμένος διαιτητής και τα ονόματα των δύο βοηθών και ως VAR δημοσιοποιήθηκε ένας Κριστιάλ Μίκελ. Προβληματιστήκαμε και υπήρξαν διαμαρτυρίες για έναν διαιτητή που διαιτητεύει μόνο αγώνες γυναικών στην UEFA, προβληματιστήκαμε για ποιο λόγο επελέγη ο συγκεκριμένος διαιτητής.

Ο εμφανισθείς από την ΕΠΟ και την ΚΕΔ ως Μίκελ, στην πραγματικότητα ονομάζεται Μίχελ και είναι γιος του αδερφού του Λούμπος Μίχελ, ο οποίος διαχρονικά μισεί Ολυμπιακό και Μαρινάκη.

Επειδή από τον Ολυμπιακό υπεβλήθη το καθεστώς να διαιτητεύων των ιστορικών μεγάλων ομάδων αλλοδαποί διαιτητές, η συνεργασία γίνεται με την ελληνική ΚΕΔ και τις ξένες που έχουν διαθέσιμους διαιτητές. Ανάλογα με το κύρος που έχουν ο πρόεδρος της ΕΠΟ και ο πρόεδρος της ΚΕΔ έχουν έρθει διαιτητές από προηγμένες χώρες. Εδώ επελέγη ένας διαιτητής που κατηγορείται για δωροδοκία.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ της Σλοβακίας ήταν σε όλα τα παιχνίδια του σλοβακικού πρωταθλήματος και όπου διαιτητευσε ο Μίχελ ο μόνιμος βοηθός του.

Στη θέση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Σούπερ Λιγκα έβαλαν ένα κολλητήρι.

Επειδή όλοι μείνατε στα κορυφαία εγκλήματα στις φάσεις των Μασούρα και Ναβάρο, αναλύσαμε με ξένους διαιτητές που θα εξεταστούν ως μάρτυρες στην ανάκριση, πόσα λάθη έγιναν εις βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Στημένος διαιτητής είναι πόσο δέκα δικές σου ενέργειες τις καταργεί. Συνολικά 19 λάθη έγιναν εκ των οποίων τα 17 στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Ολυμπιακός δεν τολμούσε να ξεμυτίσει. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα που παθαίνει συνέχεια θλάσεις, και ξέρουμε τι άλλο μπορεί να σημαίνει αυτό, κατέρρευσε.

Πρέπει να παρέμβει αμέσως ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Να παρέμβει και ο κύριος Βρούτσης, έχει την δυνατότητα ως υφυπουργός Αθλητισμού.

Προχθές πέθανε ο Αιμίλιος Κοτσώνης. Τον πέθαναν. Ήταν ο αντιπρόεδρος του ιδρύματος Πατέρα και δεν το είπε ποτέ κανείς. 

Δεν πληρώνομαι. Δεν παίρνω αμοιβή. Θέλω να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο. Θέλω πίσω τον οργανισμό του Ολυμπιακού.

Πάρτε πολύ σοβαρά αυτά που θα πώ. Βεβαίως ήμουν Παναθηναϊκός μέχρι τότε που ο Λιάνης είπε στον Πέτρο Θεοδωρίδη αν θέλει κάποιον να μη φοβάται κανέναν. Έτσι έγινα αναπληρωτής πρόεδρος στον Ηρακλή.

Όταν ο Κούγιας αναλαμβάνει μια θέση δεν σκέφτεται τι ομάδα είναι. Κάθε σχέση μου με τον Παναθηναϊκό σταμάτησε, ως ο νεότερος πρόεδρος της ΕΠΑΕ, έκανα καταγγελία στον Δέδε και προσπάθησε να βάλει τον αγώνα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού που θα έκρινε το πρωτάθλημα να αναβάλει τον αγώνα στο Καραϊσκάκης ένα μήνα πριν από τις εκλογές.

Έκανα πρόταση μομφής. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι πάντες. Ο αείμνηστος Δέδες, υποχείριο του Παναθηναϊκού, εκείνη την ημέρα που ήταν το ντέρμπι, έπαιζαν και οι τρεις ξένοι του Παναθηναϊκού. Μας έπεισε και αλλάξαμε καλοπροαίρετα το παιχνίδι και δεν έπαιζαν οι ξένοι του Ολυμπιακού.

Πάνω από όλα υπάρχει η ηθική και η τιμιότητα. Αμέσως έκανα πρόταση μομφής. Αμέσως με πήρε ο Θεοδωρίδης μου είπε: Τι κάνεις, θα μας καταστρέψει ο Βαρδινογιάννης.

Μια μέρα παίζαμε Παναθηναϊκός – Ηρακλής και με έδειραν στο γήπεδο. Στις γειτονιές μας βεβαίως πρέπει να έχεις συνείδηση τι ομάδα είσαι. Αλλά πάνω από την ομάδα είναι οι αρχές. Υπερτερεί το σύστημα αξιών, η γειτονιά, η Πετρούπολη.

Θα δούμε τίνος προσώπου εξαφάνισαν τις αξιόποινες συμπεριφορές από το Koriopolis.

Θέλω επιτέλους να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Επιτέλους. Προσπάθησα το 2002, προσπάθησα το 2012, προσπαθώ και τώρα.

Η κυβέρνηση και ο κύριος Μητσοτάκης, ο κύριος Παύλος Μαρινάκης πως τόλμησε να πει ότι η κυβέρνηση δεν ασχολείται με ένα πέναλτι και ένα ακυρωθέν γκολ;

Είναι αντικείμενο εγκληματικής οργάνωσης επειδή στήνουν όλη τη Β και Γ εθνική.

Δεν ασχολήθηκα με τον Κόκκαλη. Έχουν δει τι ομάδες είχε ο Ολυμπιακός τότε; Μην παραφράζουν κάποιοι τα λόγια του. Αποδεικνύουν πόσο πολύ με φοβούνται. Εγώ κατήγγειλα την εγκληματική οργάνωση με Τσακογιάννη, Μπέο, Παπαδόπουλο.

Εγώ ήμουν αυτός που έσωσα τον Βίκτωρα Μητρόπουλο, και φορτώσαμε στον Θωμά εκατό χρόνια φυλακή για ακάλυπτες επιταγές. 

Σήκωσα στις πλάτες μου την ΑΕΚ ως πρόεδρός της στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Έρχεται αυτό το κολλητήρι ο Κοσμάς και μου λέει να σέβομαι την ΑΕΚ.

Από την ημέρα που με χτύπησαν αποξενώθηκα από τον ΠΑΟ και δεν πήγα γήπεδο ποτέ.

ΠΑΣ Γιάννινα χρέη 14 εκατ ευρω, ποιός την ξεχρέωσε. Ας κάνουν μια έρευνα. Παναχαϊκή 3 εκατ ευρω χρέη, ποιός την έφερε στα πρόθυρα της Α’ Εθνικής.

Η ΑΕΛ υποβιβάστηκε για έναν βαθμό. Τι κάνει η Εγκληματική Οργάνωση. 40 παιχνίδια η ΑΕΛ τα έπαιξαν 2 διαιτητές. Γιάννης Παπαδόπουλος και Ζαχαριάδης. Το 2002 εγώ κατήγγειλα την ΕΟ. Υπουργός Αθλητισμού ο Φλωρίδης. Υπουργός Προστασίας Πολίτη Χρυσοχοϊδης. Όταν τελειώσει η συνέντευξη θα πρέπει τουλάχιστον 10 εισαγγελείς να ασχοληθούν με αυτά που γίνονται στο ποδόσφαιρο.

Ο Κούγιας τα ξέρει όλα γιατί τα έχω ζήσει όλα, έχω πληρώσει 1 εκατ. ευρω για δυσφήμηση του ποδοσφαίρου.

Καταλαβαίνετε πόσο οργανωμένο έγκλημα ήταν προχθές στο ματς; Πόσες φορές ο Μπαλτάκος έχει αλλάξει διαιτητή παραμονές αγώνα;

42 χρόνια, 1000 ποδοσφαιριστές έχω πληρώσει, ούτε έναν δεν έχω αδικήσει.

Πνίγομαι στη δουλειά μου και εγώ και οι 13 συνεργάτες μου. Η μήνυση δεν είναι έτοιμη ακόμη, μέχρι τέλος του μήνα. Να μην κοιμάται κανένας ήσυχο.

Να δούμε ποιοι ειρωνεύονται και πως τολμάει ο γλυκούλης ο Διακοφώτης, να λέει στον Θωμαϊδη “ο γραφικός ο Κούγιας”. Τα ξέρουμε όλα πια!

Τότε δεν ήξερα τον Μαρινάκη καθόλου. Πίστευα ότι επικεφαλής όλων αυτών ήταν ο Μαρινάκης. Όμως τι είδα, ο Μαρινάκης δεν μιλούσε πουθενά. Κατάλαβα ότι με χρησιμοποιούσαν για να αποκτήσει κύρος η καταγγελία.

Ρώτησα τον Πατέρα “τι συμβαίνει εδώ”. Ο Μπέος τότε είχε κάνει μήνυση στον Πατέρα για την υποκλοπή των συνομιλιών μεταξύ τους. Είχε αντιληφθεί τι γίνεται ο Μπέος. Και είπε ότι οι συνομιλίες ήταν του Πατέρα. Ω του θαύματος εξαφανίστηκε η δίωξη για τον Πατέρα και παρέπεμψαν εμένα σε βαθμό κακουργήματος.

Ήρθαμε τότε κοντά με τον Μαρινάκη, δώσαμε εξηγήσεις και τα είπα και στο δικαστήριο αλλά κανείς δεν τα έγραψε.

Ο στόχος δεν είναι να τιμωρηθούν αυτοί που έστησαν το παιχνίδι προχθές. Είπα στον Μαρινάκη ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να διεκδικήσει και πάλι το πρωτάθλημα. Και ο άνθρωπος αυτός που έχει δώσει 150 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό θα δείτε τις επόμενες μέρες τι θα γίνει.

Έχουν πιάσει κοροΐδο και τον Αλαφούζο, του έδωσαν πέναλτι μαϊμού προχθες…

Είχε το θράσος ο Καρυπίδης με τα ξυρισμένα πόδια και ερχόταν στην Σούπερ Λίγκα και έλεγε ότι ήταν πρόεδρος στον Άρη ενώ δεν ήταν.

Πάμε να δούμε γιατί βογκήξανε όλοι από την πρώτη μου παρουσία στην Σούπερ Λίγκα 1.

Ο Μιχάλης Σπανός ένας φανταστικός άνθρωπος, πατέρας του Γιώργου Σπανού του Ατρόμητου, είχε για τα θελήματα του τον Μελισσανίδη.

Ποιος κάνει κουμάντο τώρα στο ποδόσφαιρο; Κάνει ή δεν κάνει ο Γιάννης Παπαδόπουλος; Ανεξάρτητα του τι είπε η Επιτροπή Δεοντολογίας ότι δεν έχει σχέση με την ΑΕΚ. Γελάνε και τα τσιμέντα της Opap Arena!

Ποιος πήγε να σκοτώσει τον Μπάκα το 1995, κάντε μια έρευνα!

2010 Βασσάρας, που τον έδειραν, γιατί τον έδειραν…

Κάποια στιγμή ο Μελισσανίδης αποφάσισε να πάρει την πτωχευμένη για τρίτη φορά ΑΕΚ. Ποιός είναι ο υπεύθυνος ορισμού διαιτητών στην Γ’ Εθνικών, ο Τσαχειλίδης. Πόσο ξύλο έφαγε μετά από ένα άτυχο παιχνίδι της ΑΕΚ. Δεν λέω ότι τους έβαλε ο Μελισσανίδης αλλά τι έγινε αυτή η υπόθεση.

2014 υπεύθυνος ΚΕΔ ο Ζωγράφος. Πόσο ξύλο έφαγε. Και αφήστε και το άλλο το χυδαίο, ο Θωμαϊδης δημοσιοποίησε κασέτες με επικοινωνία του Ζωγράφου μέσα από το αυτοκίνητο του, που το είχε πάρει από εταιρία στην οποία ο ιδιοκτήτης είναι αδελφικός φίλος του Γιάννη Παπαδόπουλου.

2015 Σωμαρακάκης, τι θέση είχε; Υπεύθυνος επιλογής διαιτητών της κατηγορίας που έπαιζε η ΑΕΚ.

2016. Τι συνέβη με Κύζα, Κύρκο και ποιοι πυροβόλησαν για να σκοτώσουν τον Λίβα. Τον Λίβα ποιος τον πυροβόλησε, δεν ξέρω. Ψάχνεις να βρεις ποιος έχει κίνητρο.

2019, Κάκος, ντου στα αποδυτήρια στον αγώνα ΑΕΚ – Ατρόμητος. Δεν ξέρω αν έχασε τα μαλλιά του με αυτά που έγιναν τότε. Το έψαξε κανείς ποιος μπήκε στα αποδυτήρια.

Το ξύλο της αρκούδας έφαγε ο Καρυπίδης που δεν έκανε ούτε μήνυση. Ο χαλάουα στα πόδια…

Όλοι οι συνεργάτες του Μαρινάκη κυκλοφορούν με σεκιούριτι. Διερωτάται κανείς γιατί;

Θυμάστε τι έγινε με τους διαιτητές στο ΑΕΚ – ΠΑΟ. Ο Αλαφούζος το θυμάται. Νομίζει ότι δεν θα ξαναγίνει ότι έγινε πέρσι με τον Τουμπάκοβιτς (Νταμπάνοβιτς); Έχει μπερδέψει το ποδόσφαιρο με τα τούρκικα σήριαλ.

Αν αυτό ο διαιτητής τα έκανε στην ΑΕΚ θα είχε μένει χωρίς γεννητικά όργανα;

Τι συμπεριφορά είναι αυτή, θα τους κλείσω φυλακή, όπως έκλεισα και τους προηγούμενους. Κούγιας είμαι, αγαπώ το ποδόσφαιρο και χαίρομαι που ο Μαρινάκης το θέλει καθαρό.

Βγήκε αυτό το εξαιρετικό παιδί ο Παύλος Μαρινάκης όμως καταξεφτιλίστηκε και καταξεφτίλισε και τον πρωθυπουργό όταν είπε ότι η κυβέρνηση δεν ασχολείται με ένα πέναλτι.

Η κυβέρνηση έκλεισε τα γήπεδα, σύμφωνα με το καταστατικό της ΟΥΕΦΑ αυτό είναι παρέμβαση στο ποδόσφαιρο. Έχουν καταλάβει τι σημαίνει ποδόσφαιρο και τι σημαίνει παγκοσμίως ποδόσφαιρο; Στην Ελλάδα οι πολιτικοί δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι το τελευταίο λαϊκό μαζικό κίνημα...

Έχω τονίσει ότι εκτιμώ τον Μητσοτάκη και τον Παύλο Μαρινάκη, όμως ως Ολυμπιακός θα επισκεφτούμε τους πολιτικούς αρχηγούς. Έχω μιλήσει ήδη με Ανδρουλάκη. Θα μιλήσουμε με τους πολιτευτές του Πειραιά. Είναι όλα στημμένα στο ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός θα ζητήσει να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των μελών της ΚΕΔ από το 2014. Θα ζητήσει να μάθει ποιοι επικοινώνησαν με τους εγκληματίες διαιτητές του αγώνα της Κυριακής. Θα ζητήσουμε άρση τραπεζικών λογαριασμών όλων των μελών της ΚΕΔ.

Στην πρεμιέρα μου στη Σούπερ Λίγκα ρώτησα τι έχουμε κάνει για τα στημένα. Τι έχει γίνει από τον Αύγουστο; Η καθυστέρηση είχε σχέση με αυτό που έκανε ο Μπαλτάκος και άλλαξε το ποινολόγιο; Υπάρχει μια φημολογία ότι υπάρχουν και παιχνίδια της Α’ Εθνικής στα στημένα.

Θα έπρεπε κάποιοι να παίξουν στο παιχνίδι Αργος – Κόρινθος και να δουν πως κάποιοι ήξεραν τα αποτελέσματα των αγώνων

Μου είπαν ότι με ακούνε παντού, Αυστραλία, Νέα Υόρκη, ελπίζω να τα ακούει ο κ. Οικονόμου αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο Αλαφούζος. Ελπίζω να καταλάβουν όλοι τι σημαίνει εγκληματική οργάνωση.

Ο Ζαγοράκης έγινε διακοσμητικός πρόεδρος στην ΕΠΟ. Ενημέρωσε όλους και τη ΝΔ ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα και πήγε και συνάντησε τον Δημητριάδη και του είπε “αν δεν σου αρέσει σήκω φυγε“.

Ο Δημητριάδης σταμάτησε την Ολιστική Μελέτη και κάθε προσπάθεια εξυγίανσης.

Τώρα αυτός ο άνθρωπος, ο Δημητριάδης, το παίζει Ολυμπιακάρας και με μία συνοδεία 10 μπράβων πηγαίνει στα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Αυτοί οι 15 είναι αστυνομικοί ή κακοποιοί του ποινικού δικαίου; Πως μπαίνουν στο ΣΕΦ;

Μου στέλνει κάποια εξώδικα ο Δημητριάδης, γνωρίζει ότι ποτέ δεν πήρα λεφτά γιατί έχω φίλο τον τάδε υπουργό και ότι ειμαι ο δικηγόρος που έστειλε στη φυλακή όλους του παραδικαστικού.

Μου είπαν ότι σήμερα είναι πρωτοσέλιδο ότι ο Μαρινάκης, ο Κουρτάκης και γω είμαστε υποψήφια θύματα εκτελεστών και ότι ο Δημητριάδης ζητάει το κεφάλι μου στο πιάτο»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *