Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου
Shadow

Βαδίζει στο σωστό δρόμο!

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε το Περιστέρι με σκορ 75-84 στο κλειστό γήπεδο “Ανδρέας Παπανδρέου” στα πλαίσια του τουρνουά “Νίκος Φάσουρας”.

Παρά το γεγονός ότι οι πράσινοι αγωνίζονταν χωρίς έξι παίκτες έδειξαν για μια ακόμη φορά το επιθετικό τους ταλέντο ενώ στην άμυνα υπήρξαν σημάδια βελτίωσης.

Κορυφαίος ήταν για ακόμη μια φορά ο Μάριους Γκριγκόνις με 15 πόντους έχοντας ως άξιους συμπαραστάτες τους Μπαλτσερόφσκι, Βιλντόζα, Γκραντ και Μαντζούκα.

Σε γενικές γραμμές είναι προφανές οτι ο Παναθηναϊκός έχει ξανά στο ρεπερτόριο του το μακρινό σουτ και η παρουσία του Σλούκα στο κομμάτι της οργάνωσης δίνει τη δυνατότητα για πολλά πικ εν ρολ και καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Η ομάδα κινείται στη σωστή κατεύθυνση και με την ένταξη των Χουάντσο, Παπαπέτρου, Μήτογλου, Μωραΐτη και Λεσόρ θα μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη μιας συναρπαστικής σεζόν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *