Σάββατο, 2 Μαΐου
Shadow

«Πράσινη» η Jones!

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Jazmine Jones για την αγωνιστική σεζόν 2023-24 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Ο Σύλλογος προχώρησε σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση με την προσθήκη της Αμερικανίδας Jazmine Jones, η οποία αναμφίβολα προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ με την εμπειρία της τόσο στο WNBA όσο και στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Η 27χρονη Jones (1.83μ.) αγωνίζεται στην περιφέρεια και την περσινή σεζόν είχε πολύ θετικά στατιστικά με την Ισραηλινή Ramat Hasharon (2022-23) με κατά μέσο όρο 19.3 πόντους (41% τρίποντο), 6.8 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ.

Ήταν το νούμερο 12 στο WNBA draft του 2020, όταν επιλέχθηκε από τους New York Liberty, όπου είχε κατά μέσο όρο σε 20 αγώνες 10.8 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ. Στη συνέχεια, έκανε ένα πέρασμα από τη Γαλλική Tarbes Gespe Bigorre (2020-21) και επέστρεψε ξανά στο WNBA για λογαριασμό των New York Liberty.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *