Παρασκευή, 1 Μαΐου
Shadow

Θέλουμε περισσότερους Μαυροκεφαλίδηδες!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Καθυστέρηση είχαμε για περίπου ένα εικοσάλεπτο στην έναρξη του αγώνα του Ιωνικού με την ΑΕΚ για την 17η αγωνιστική της Basket League.

Οι οπαδοί του Ιωνικού ανέβασαν στο σημείο που κάθονταν ένα πανό για το δυστύχημα στα Τέμπη. «Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος αλλά ούτε και ατύχημα, την κρατική δολοφονία βαφτίσατε δυστύχημα. Τέμπη 1/3/23», έγραφε χαρακτηριστικά το πανό.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης ζήτησε το εν λόγω πανό να κατέβει για να υπάρξει τζάμπολ στο παιχνίδι, με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη να πηγαίνει στους οπαδούς και να τους ζητά να μην το κατεβάσουν, θεωρώντας προφανώς πως μια τέτοια κίνηση θα ήταν μια ασέβεια προς το πρόσωπο των θυμάτων και των οικογενειών τους.

Αφού οι δύο ομάδες συνέχισαν το ζέσταμά τους για ένα ακόμη εικοσάλεπτο, τελικά υπήρξε τζάμπολ στο παιχνίδι με το πανό να παραμένει στην κερκίδα!

Τα γήπεδα κύριοι… “ευαίσθητοι” δεν είναι αποκλειστικά χώροι εκτόνωσης της μάζας, ούτε ο αθλητισμός βρίσκεται σε γυάλα.

Η κοινωνία πενθεί για τα παιδιά της και στέλνει τα μηνύματα της. Σεβαστείτε την και αφήστε τις δήθεν τυπικότητες…

Θερμά συγχαρητήρια στον Μαυροκεφαλίδη για την πράξη του!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *