Σάββατο, 18 Απριλίου
Shadow

Φωνάζει πως θέλει τέρμα, οχτάρι και Ουναΐ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Νόρτζελαντ με 0-1 σε ένα ματς που διήρκησε για τρία ημίχρονα.

Οι πράσινοι στο αμυντικό τους κομμάτι ήταν για ακόμη μια φορά συμπαγείς και αρκετά συγκεντρωμένοι. Η Νόρτζελαντ δεν του δημιούργησε σοβαρές φάσεις με εξαίρεση ορισμένα χτυπήματα στο ανοιχτό γήπεδο στα δέκα πρώτα λεπτά.

Από εκεί και πέρα όμως στο κομμάτι της δημιουργίας και από πίσω αλλά και από τη μέση και μπροστά απαιτεί τερματοφύλακα ικανό στο build up, οχτάρι που να παίζει και να κινείται προς την αντίπαλη περιοχή δημιουργώντας κάθετα και φυσικά τον Ουναΐ στο δέκα.

Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στη θέση 8 δυστυχώς φωνάζει από μακριά και ο μόνος από το υπάρχον ρόστερ που δείχνει να καλύπτει μέχρι ενός σημείου τις ανάγκες κάθετης κίνησης και δημιουργίας είναι ο Μπρέγκου (!).

Όπως είναι λοιπόν εύλογο, από τη μια χρειάζεται ακόμη περισσότερη δουλειά και κυνισμός στα τελειώματα αλλά και μεταγραφική ενίσχυση για να λύσει τα προβλήματα που κουβαλάει από πέρυσι.

1 Comment

  • φοβαμαι οτι και να γινουν ολα αυτα η ελλειψη γκολτζη φορ θα φωναζει ακομα…δεν γινεται να μην μπορουμε να το πουμε για να μην θιξουμε διαφορα κατεστημενα στην ομαδα.θα μπορουσε μαλιστα κανεις να υποθεσει οτι ενας φορ ολκης θα αλλαζε ολη την εικονα ακομα και αν οι υπολοιπες ελλειψεις παρεμεναν ιδιες.δεν φταινε οι προπονητες αν τα φορ μας ειναι απλα καλοι παικτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *