
Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μια πολύ κακή εμφάνιση στο Κάουνας και σε συνδυασμό με μια ακόμη ανεκδοτική διαιτησία που κινήθηκε σε αισχρά επίπεδα, ηττήθηκε από την Ζαλγκίρις με 84-77.
Η ήττα αυτή έφερε ένα κύμα γκρίνιας στα social media καθώς πολλοί έψεξαν τον Εργκίν Αταμάν που αποφάσισε να κοουτσάρει την Εθνική Τουρκίας στα παράθυρα, παίρνοντας μαζί του και τον Τσέντι Όσμαν ενώ παράλληλα στάθηκαν και στο γεγονός ότι η ομάδα δεν πατάει καλά στα πόδια της σε αυτή τη φάση της σεζόν.
Θα ξαναπούμε λοιπόν τα γνωστά:
- Ο Αταμάν έχει κερδίσει το δικαίωμα να κάνει ακόμη και πράγματα που στην μπασκετική Ελλάδα φαίνονται περίεργα και αλλόκοτα. Το μόνο βέβαιο είναι πως στο μυαλό του είναι όλα υπολογισμένα στέλνοντας στον κουβά τους ινστρούκτορες της ελληνικής μπασκετικής “μασονίας”.
- Όντως η ομάδα αγωνιστικά δεν είναι στα καλά της με εξαίρεση τα παιχνίδια με Φενέρ και Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Αυτά τα ματς όμως έδειξαν τις τρομακτικές δυνατότητες που υπάρχουν και περιμένουμε να δούμε στο παρκέ.
Είμαστε μόλις στην ενδέκατη αγωνιστική της Euroleague και έχουμε μπροστά 23 ολόκληρες αγωνιστικές μέχρι τα play offs. Μέσα σε αυτό το χρονικό πλαίσιο θα δούμε πολλά και ενδιαφέροντα. Γι’ αυτό λοιπόν δεν χρειάζονται άναρθρες κραυγές και ειδικά απέναντι στην ομάδα που είναι το καμάρι του Συλλόγου.
Υ.γ.: Μια παλιά παροιμία λέει ότι όποιος πανηγυρίζει τον Νοέμβρη κλαίει τον Μάη…
