
Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως όντως βρίσκεται σε επικοινωνία με την Γαλατασαράι για την απόκτηση του Βραζιλιάνου δεξιού εξτρέμ Τετέ (χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν μιλάμε για κανονική μεταγραφή ή δανεισμό) και αυτή τη στιγμή τα μηνύματα που έρχονται τείνουν στο να έχει αίσια κατάληξη η υπόθεση για τους πράσινους.
Ο 24χρονος ακραίος επιθετικός την περασμένη χρονιά κατέγραψε 45 συμμετοχές με την ‘Cim Bom Bom‘ πετυχαίνοντας 3 γκολ και δίνοντας 6 ασίστ σε 1500 λεπτά συμμετοχής. Μάλιστα κατέκτησε και το πρωτάθλημα Τουρκίας αλλά για τη θέση του δεξιού εξτρέμ είχε να ανταγωνιστεί άλλους τρεις τοπ παίκτες και γι’ αυτό θα προτιμούσε να αποχωρήσει.
Ο Τετέ έχει επίσης αγωνιστεί στη Λέστερ, την Λυόν και την Σαχτάρ. Με την ουκρανική ομάδα έκανε τρομερά πράγματα σκοράροντας 31 φορες και μοιράζοντας 15 ασίστ σε 108 συμμετοχές ενώ στη Γαλλία σε 30 συμμετοχές είχε 8 γκολ και 10 ασίστ.
Είναι αριστεροπόδαρος και του αρέσει πολύ να πηγαίνει στο ένας εναντίον ενός.
