Παρασκευή, 17 Απριλίου
Shadow

Φτάσαμε 5 του Γενάρη και το στόπερ αγνοείται!

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να βλέπει μπάλα και να μην καταλαβαίνει ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται όχι ένα αλλά δυο στόπερ για να καλύψει τα κενά του στο κέντρο της άμυνας.

Η φήμη των τελευταίων ημερών αναφέρει πως οι πράσινοι είχαν συμφωνήσει σε όλα με τον Κρίστροφερ Ζουλιέν της Μονοπελιέ πριν την απόλυση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ότι ο παίκτης αρνήθηκε να έρθει τελικά λόγω της αλλαγής προπονητή στην λογική πως με άλλον προπονητή μίλησε και συμφώνησε και άλλος τελικά θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας.

Και αυτό να έχει συμβεί δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία!

Από τη στιγμή που η ομάδα έχει κάνει μια προεργασία αυτούς τους μήνες είναι απαράδεκτο να μην έχουν προχωρήσει στον επόμενο στόχο και μάλιστα με ταχύτατες διαδικασίες. Άλλωστε ο Τερίμ έχει δείξει διάθεση να συνεργαστεί με τον Γιάννη Παπαδημητρίου σε σχέση με τα μεταγραφικά ζητήματα όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του μετά το ματς με το ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι μέρες κυλούν, τα ντέρμπι πλησιάζουν και το πρόβλημα παραμένει.

Τα πράγματα είναι κυριολεκτικά σε τεντωμένο σχοινί και όσο εντείνεται η καθυστέρηση τόσο αυξάνεται και ο κίνδυνος της αγωνιστικής αποτυχίας με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *