
Το συμβόλαιο του Αλμπέρτο Μπρινιόλι με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και είναι δεδομένο πως οι πράσινοι θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασίας του με τον καλύτερο τερματοφύλακα του πρωταθλήματος!
Εδώ πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι στο Τριφύλλι θα έπρεπε να είχαν κινηθεί πιο γρήγορα οι διαδικασίες για την ανανέωση με τον “Μπρίνιο” ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία πως στο τέλος θα υπάρξει happy end.
Άλλωστε ο Ιταλός πορτιέρο είναι απόλυτα ευχαριστημένος και από την ομάδα αλλά και από την Αθήνα. Μάλιστα πρόσφατα ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό για τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει στον ίδιο και τους συμπαίκτες του.
Από την πλευρά της ομάδας υπάρχει η διάθεση για ανανέωση με διπλασιασμό αποδοχών και κάτι παραπάνω και με τα τωρινά δεδομένα κάπως έτσι θα κυλήσει η υπόθεση.
