Παρασκευή, 12 ΑυγούστουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Δυο λόγια για την περίπτωση Μάγκνουσον και τον τραυματισμό του

Mετά το επικοινωνιακό “κάζο” με την περίπτωση Γκατσίνοβιτς δόθηκε από την ΠΑΕ το όνομα του Χόρντουρ Μάγκνουσον για το κέντρο της άμυνας.

Δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία πως πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος μέχρι πέρυσι είχε τρομακτικά γεμάτες σεζόν και είναι ένας αμυντικός υψηλού επιπέδου. Το ζήτημα όμως του περσινού του τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα που τον άφησε εκτός για οχτώ μήνες δεν μπορεί να μην μας προβληματίζει.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μέχρι ώρας έφερνε παίκτες οι οποίοι δεν είχαν ζητήματα σοβαρών τραυματισμών στο βιογραφικό τους και γενικότερα κοιμόμασταν ήσυχοι γύρω από αυτά τα θέματα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα γίνει κάποια βεβιασμένη κίνηση τύπου Εσσιέν μόνο και μόνο για να υπερφαλαγγίσει η ΠΑΕ την υπόθεση Γκατσίνοβιτς δίνοντας μερικά πρωτοσέλιδα στον κόσμο της ομάδας.

Ταυτόχρονα θεωρούμε πως ακόμη και αν ο Μάγκνουσον υπογράψει στον Παναθηναϊκό, οι πράσινοι θα πρέπει να κινηθούν και για ένα ακόμη στόπερ που θα χτυπάει την πόρτα της ενδεκάδας με αξιώσεις έτσι ώστε να έχουμε απόλυτα ήσυχο το κεφάλι μας.

Αν υπάρχει κάτι τέτοιο σαν σκέψη τότε να προχωρήσουμε στην απόκτηση του αρχηγού της Εθνικής Ισλανδίας.

Διαφορετικά το ρίσκο που θα πάρουμε θα είναι πολύ μεγάλο.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: