Τετάρτη, 7 ΔεκεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Γερή “σφήνα” στην υπόθεση Μπλάνκο…

Η περίπτωση του Ντομίνγκος Μπλάνκο απασχολεί τον Παναθηναϊκό κοντά ένα μήνα πλέον. Μέσα σε αυτό το διάστημα οι πράσινοι δεν έχουν μπορέσει να τα βρουν με τους μάνατζερ του παίκτη γύρω από το περίφημο ζήτημα του πριμ υπογραφής και η υπόθεση δείχνει συνεχώς “κολλημένη”.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ Νίκο Παγκάκη και το σαιτ paopantou.gr στο κυνήγι της απόκτησης του παίκτη μπήκε η Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία φαίνεται πως καλύπτει απόλυτα τους μάνατζερ σε σχέση με το πριμ υπογραφής.

Το δημοσίευμα έχει ως εξής:

Πρώτο το Paopantou σας αποκάλυψε το καυτό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Μπλάνκο. Ο τέλειος παίκτης για τον Ιβάν. Διακαής πόθος του κόουτς και εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Τον θέλουν από παντού και πληρώνουν αδρά. Ο Παναθηναϊκός το παλεύει φουλ. Με συνεχείς επαφές προσπαθεί να ντριπλάρει τον σκόπελο του μάνατζερ του. Ο οποίος αξιώνει πολλά χρήματα ως πριμ υπογραφής και δέχεται το ανάλογο ψηστήρι. Ο Γιοβάνοβιτς περιμένει.

Με σύμμαχο τη διάθεση του παίκτη να έρθει Ευρώπη (έχει την μόνη πρόταση) το “τριφύλλι” ο Παναθηναϊκός έπαιξε δυνατά μπάλα. Όχι βέβαια τα ρέστα του. Αλλά έκανε δυναμικό μπάσιμο εξ αρχής με προσφορά υψηλού μισθού και σημαντικό πριμ υπογραφής. Όμως εξ αρχής είχαμε αρκετούς ανταγωνιστές. Από την Μπόκα μέχρι την Μποταφόγκο και συλλόγους από το Μεξικό. Που έδιναν πριμ υπογραφής μέχρι και 1,5 εκ Ευρώ.

Ωστόσο το ρεπορτάζ τρέχει… Και οι εξελίξεις. Και οι διασυνδέσεις μας από την Βραζιλία, κάνουν λόγο για μια εξέλιξη που ίσως αποτελέσει οριστική ταφόπλακα στα όνειρα για Μπλάνκο. Νέος μνηστήρας από την χώρα του καφέ – σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας – η Ατλέτικο Μινέϊρο. Έκανε μπάσιμο, με διαστημική προσφορά. Σε ό,τι αφορά βασικά το πριμ υπογραφής. Και αλλάζει τις παραμέτρους.

Δεν θέλουμε να μπούμε σε νούμερα κι ας γνωρίζουμε αναλυτικά. Όμως το 1,5 εκ Ευρώ που προσέφεραν οι υπόλοιπες ανταγωνιστές του Παναθηναϊκού, φαντάζει σαν ψίχουλα μπροστά στο μπάσιμο της Μινέϊρο, μας μετέφεραν αποκλειστικά έγκυρες πηγές από Βραζιλία.

Ο Παναθηναϊκός με αυτό το ποσό δεν μπορεί να μπει σε ένα τρελό παζάρι, που μαζί με το μισθό του παίκτη, θα ανεβάσει σε τρελά νούμερα και επίπεδα την μεταγραφή. Κάνουμε λόγο για μεγάλα ποσά, αρκετά πάνω κι από αυτήν την μετακίνηση του Παλάσιος. Δύσκολα τα πράγματα. Και ενώ το θέμα είχε παγώσει και αναθερμάνθηκαν οι προσπάθειες, θα τόνιζα ό,τι ο μπλάνκο είναι πιο μακρυά παρά κοντά.

Δεν θα γράψω όμως, ό,τι το θέμα τελείωσε ακόμη. Παρά μόνο αν υπάρξει κάτι σίγουρο. Γιατί στο ποδόσφαιρο τα δεδομένα αλλάζουν. Όμως μειώθηκαν αισθητά οι πιθανότητες. Και αίσθηση από το ρεπορτάζ μου είναι πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει εντοπίσει κάτι ανάλογο σε αυτό το μοτίβο. Τρεχαντήρι, με τεχνική, πατάει περιοχή, δημιουργεί, ξέρει ποδόσφαιρο. Ένας Λατίνος με τα όλα του. Όμως τα “πράσινα” ραντάρ σκανάρουν…

Πλέον θα γίνει μια τελική αξιολόγηση. Και θα μάθουμε σύντομα, αν υπάρχει περίπτωση υπέρβασης. Η πάμε για άλλα… Υπάρχει καιρός , αξιολογούνται προτάσεις. Η ομάδα θα κινηθεί ανάλογα και θα αποφασίσει άμεσα.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: