Τετάρτη, 30 ΝοεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Αγωνία με Βέλεθ που πιέζει να φύγει για την Αραβία…

Σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν στη δημοσιότητα τις τελευταίες ώρες η ομάδα του Γιώργου Δώνη, Αλ Φατέχ, έκανε πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Φράν Βέλεθ.

Πιο συγκεκριμένα οι Σαουδάραβες προσφέρουν 200 χιλιάδες στον Παναθηναϊκό και συμβόλαιο κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ στον παίκτη. Ο Βέλεθ θέλει σαν τρελός να πάει στην Αραβία καθώς θεωρεί πως είναι μια πρόταση που θα του λύσει το οικονομικό ζήτημα για τα καλά αλλά ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να ενδώσει σε μια τόσο χαμηλή πρόταση.

Οι πράσινοι από την πλευρά τους κατέθεσαν πρόταση αναπροσαρμογής του συμβολαίου του Ισπανού στόπερ ύψους 450 χιλιάδων ευρώ ετησίως. Εδώ να σημειώσουμε πως το υφιστάμενο συμβόλαιο του παίκτη λήγει του χρόνου και ήδη οι πράσινοι επεδίωκαν την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η κατάσταση θυμίζει αυτή του Μαουρίσιο ο οποίος είχε αντίστοιχες προτάσεις πέρυσι από ομάδα του Κόλπου με τον Παναθηναϊκό να τις απορρίπτει δις καθώς δεν κάλυπταν τα θέλω του και δεν του έδιναν χρόνο να βρει αντικαταστάτη.

Είναι ξεκάθαρο πως αν οι Σαουδάραβες δεν ανεβάσουν σημαντικά την προσφορά τους προς τον Παναθηναϊκό ο παίκτης δεν πρόκειται να πάει πουθενά.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: