Τετάρτη, 7 ΔεκεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας προς όλους!

Μετά από εκατοντάδες αιτήματα φιλάθλων της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισπεύδει τη διαδικασία διάθεσης των καρτών διαρκείας της σεζόν 2022/23 προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Πιο συγκεκριμένα από αύριο, Παρασκευή 17 Ιουνίου στη 1 μ.μ.όλοι οι φίλοι του Τριφυλλιού θα μπορούν να αγοράζουν κάρτες διαρκείας! Μάλιστα, όποιος προμηθευτεί έως και τις 4 Ιουλίου την κάρτα διαρκείας, είτε αφορά κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας της περσινής σεζόν. είτε νέο ενδιαφερόμενο, θα επωφεληθεί έκπτωσης 10% στην τιμή της φετινής κάρτας διαρκείας.

Για τους παλαιούς κάτοχους ισχύει η προτεραιότητα έως και την Κυριακή 26 Ιουνίου, προκειμένου να διατηρήσουν τη θέση τους στις κερκίδες του γηπέδου, εκτός και αν θέλουν να επιλέξουν άλλη θέση. Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας δεν θα ισχύει η δέσμευση της περσινής τους θέσης.

Υπενθυμίζεται ότι η διάθεση των καρτών διαρκείας 2022/23 θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω του www.pao.gr.

Επίσης, είναι σε ισχύ η προσφορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό πάροχο της ομάδας, την COSMOTE, για δωρεάν δοκιμή 30 ημερών σε πακέτο COSMOTE TV για όποιον προμηθευτεί Κάρτα Διαρκείας της νέας σεζόν έως και τις 14 Ιουλίου.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει!

Πάρε θέση δίπλα στην ομάδα μας!

Γιατί μαζί όλα είναι καλύτερα, όλα γίνονται πιο εύκολα!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2022-23.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΡΤΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: