Δευτέρα, 26 ΣεπτεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

“Κολλάει” του Μπλάνκο – Κοιτάει και αλλού ο Παναθηναϊκός…

Τα νέα από το μέτωπο της υπόθεσης Μπλάνκο φαίνεται ότι δεν είναι ενθαρρυντικά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι Αργεντίνοι μάνατζερ του παίκτη έχουν ρίξει τις απαιτήσεις τους σε σχέση με το περίφημο πριμ υπογραφής αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να επιτρέπει στον Παναθηναϊκό να προχωρήσει με τον παίκτη.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι πράσινοι καλύπτουν απόλυτα το συμβόλαιο του Αργεντίνου χαφ προσφέροντας του μάλιστα την προοπτική της Ευρώπης αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να χρυσοπληρώσουν το μανατζερικό του γραφείο τη στιγμή μάλιστα που όπως φαίνεται δεν υπάρχει εγγράφως ποσοστό ιδιοκτησίας.

Έτσι οι κυπελλούχοι Ελλάδος αφήνουν τον παίκτη στον πάγο και κοιτούν άλλες επιλογές περιμένοντας προσεχώς ένα νεύμα από την πλευρά του για να κάτσουν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Είναι προφανές πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να περιμένει αιωνίως τον Μπλάνκο καθώς οι μέρες για την έναρξη της προετοιμασίας πλησιάζουν και αυτή τη στιγμή λείπουν από το ρόστερ τρια με τέσσερα χαφ καθώς Μαουρίσιο και Λούντκβιστ αποτελούν παρελθόν ενώ μετέωρες είναι οι περιπτώσεις των Βιγιαφάνιες και Γκατσίνοβιτς.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: