Παρασκευή, 27 ΙανουαρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Με τον Χουάνκαρ κυριάρχησε η λογική και στάλθηκε μήνυμα σε όλους…

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται πλέον η ανανέωση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Χουάνκαρ μετά τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του καθώς ο παίκτης είπε “ναι” στην αυξημένη πρόταση που του κατατέθηκε.

Ήταν προφανές πως ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να μείνει στην αρχική του πρόταση που έφτανε τις 380 χιλιάδες ευρώ και από την άλλη ήταν αδύνατο ο Χούανκαρ να παραμείνει στα επίπεδα των 650 χιλιάδων ευρώ από τη στιγμή μάλιστα που δεν είχε στα χέρια του μια πρόταση από άλλη ομάδα που να πλησίαζε αυτά τα επίπεδα έτσι ώστε να τραβήξει το θέμα στα άκρα και να αποχωρήσει για άλλες πολιτείες.

Με την αίσια εξέλιξη στο θέμα του Χουάνκαρ, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κρατήσει αναλλοίωτη την βασική του τετράδα άμυνας εν όψει των προκριματικών του Conference League και ταυτόχρονα να κρατήσει τις ισορροπίες εντός της ομάδας στο κομμάτι των συμβολαίων. Εάν μάλιστα οι κυπελλούχοι Ελλάδος κρατήσουν και τον Γκατσίνοβιτς τότε η μοναδική απώλεια από την περσινή βασική ενδεκάδα θα είναι κατά πάσα πιθανότητα μόνο ο Βιγιαφάνιες και η χημεία που επιτεύχθηκε φέτος θα παραμείνει σχεδόν ανέγγιχτη.

Ταυτόχρονα όμως μέσα από τον Χουάνκαρ στέλνεται και μήνυμα και στους υπόλοιπους παίκτες ότι όποιος προσπαθεί και δουλεύει, ανταμείβεται στο τέλος αλλά χωρίς να γίνονται αποδεκτές τρελές απαιτήσεις.

Συνάρτηση όλων αυτών είναι τα έσοδα της ομάδας και τίποτα παραπάνω.

Η λογική προς τους παίκτες πρέπει να είναι η εξής:

“Θέλετε μεγαλύτερες αποδοχές; Βάλτε την ομάδα σε ευρωπαϊκό όμιλο, διεκδικήστε το πρωτάθλημα και γενικότερα αυξήστε τα έσοδα της ομάδας μέσα από τη δουλειά σας.”

Μόνο έτσι θα μπορέσουν να “χτυπήσουν” συμβόλαια μεγαλύτερων αποδοχών.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: