Τετάρτη, 29 ΙουνίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Στην τελική ευθεία η υπόθεση του Μπλάνκο…

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το site paopantou.gr και ο ρεπόρτερ Νίκος Παγκάκης, η τελική κατάληξη της υπόθεσης του Γκονζάλο Μπλάνκο πλησιάζει με τον Παναθηναϊκό να είναι σε επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη και να έχει κάνει την τελική του πρόταση.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής:

To Paopantou και ο Μπάμπης Τσιμπίδας αποκάλυψαν τον ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μπλάνκο. Ενός ταχυδυναμικού χαφ που μπορεί να αλλάξει επίπεδο τον Παναθηναϊκό. Να βγει ο νέος Παλάσιος. Ωστόσο η υπόθεση μόνο εύκολη δεν είναι για το “τριφύλλι”. Η Μπόκα καραδοκεί και έριξε στο κόλπο λεφτά στο transfer fee και βαριά χαρτιά σε προσωπικότητες. Όπως τον Ρικέλμε! Υπάρχουν και άλλλοι Λατίνοι που τον Ζαχαρώνουν. Πλέον, πάμε σε κρίσιμο 24ωρο για Μπλάνκο, τι προτιμάει, το αγκάθι, τα πράσινα ατού.

Ο αντιπρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς φέρεται διατεθειμένος να αποσπάσει την υπογραφή του Μπλάνκο. Κάνει το απαραίτητο ψηστήρι απευθείας. Του ρίχνει μεγάλο πριν υπογραφής στα πόδια. Και παχυλό μισθό τουλάχιστον 400 χιλ. κάθε χρόνο. Ποντάρει επίσης στην παραμονή στη χώρα του.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός παίζει την δική του μπαλίτσα… Πρώτα από όλα υπάρχει απευθείας επαφή Σεμπάστιαν Παλάσιος και Μπλάνκο. Ο συμπατριώτης του, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες μέχρι πρότινος, είναι πολύ θετικός να έρθει Ελλάδα! Περισσότερο από το να παραμείνει στη χώρα του τάνγκο! Αυτό ειναι το πρώτο πράσινο ατού στην υπόθεση. Υπάρχει και δεύτερο…

Το τριφύλλι φαίνεται πως δίνει καλύτερο ετήσιο συμβόλαιο, από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές. Και ποντάρει σε αυτή την παράμετρο, συν τα θέλω του παίκτη. Που έχει ψηθεί, όμως υπάρχει και ένα αγκάθι… Υπάρχει και δυσκολία ξεκάθαρη δηλαδή. Ότι βασικοί ανταγωνιστές του Παναθηναϊκού δίνουν μεγαλύτερο transfer fee. Προσπαθώντας να δελεάσουν τον παίκτη. Δίνουν υψηλότερο πριμ υπογραφής δηλαδή. Και αυτό το σημείο αποτελεί την μεγαλύτερη δυσκολία. Και στοίχημα για τους μεσάζοντες, ώστε να κερδίσουν.

Οι έγκυρες πληροφορίες του “P” απο το ρεπορτάζ και καλούς συναδέλφους στη χώρα του Τάνγκο κάνουν λόγο για ανοιχτή γραμμή των δύο πλευρών. Και πιθανόν ξεκαθάρισμα στο θολό τοπίο με νεώτερα στοιχεία το επόμενο 24ωρο. Βέβαια των φρονίμων τα παιδιά… Ο Παναθηναϊκός έχει και άλλους παίκτες στη λίστα του, ως back up.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: