Κυριακή, 4 ΔεκεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Μερικές σκέψεις για την υπόθεση Χουάνκαρ…

Είναι προφανές πως αργά το βράδυ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε non paper στα mainstream media για την υπόθεση του Χουάνκαρ, καθώς άπαντες “παίζουν την ίδια κασέτα”.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσε η ΠΑΕ, ο Χουάνκαρ ζητάει περίπου 650 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο για συμβόλαιο διετούς διάρκειας που μαζί με τα bonus μπορεί να φτάσει στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ για δυο χρόνια.

Από την άλλη οι πράσινοι προσφέρουν ένα πόσο άνω των 400 χιλιάδων ευρώ τον χρόνο μαζί με τα μπόνους.

Η υπόθεση δεν θεωρείται τελειωμένη με βάση το non paper και υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα υπάρξει συμφωνία αν ο παίκτης ρίξει τις απαιτήσεις του.

Εμείς από την πλευρά μας δεν θεωρούμε ότι η γραμμή που δόθηκε αποτελεί την απόλυτη αλήθεια γύρω από την υπόθεση του 32χρονου ακραίου μπακ και θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε την εκδοχή του ίδιου του παίκτη γύρω από τις διαπραγματεύσεις.

Αυτό που κρατάμε πάντως είναι ότι ο παίκτης για την ώρα δεν ανακοινώνει την αποχώρηση του και άρα δεν έχει πρόταση από άλλη ομάδα που να καλύπτει τις όποιες απαιτήσεις έχει. Αν την είχε, θα είχε ήδη αποχωρήσει χωρίς πολλά πολλά και δεν θα υπήρχαν διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό.

Επίσης στεκόμαστε στο γεγονός ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται και αναμένουμε χωρίς να προδικάζουμε. Αν πάντως ο Χουάνκαρ αποχωρήσει θα πρέπει να μιλήσει ο ίδιος από τη στιγμή που η ΠΑΕ επέλεξε να χαράξει επικοινωνιακή γραμμή.

Από εκεί και πέρα εάν τα νούμερα που λέγονται όντως ισχύουν τότε δεν μπορούμε να αδικήσουμε τον Παναθηναϊκό για το ζήτημα των ισορροπιών.

Αν ο Χουάνκαρ πάρει 650 χιλιάδες τον χρόνο τότε οι Βέλεθ και Σένκεφελντ θα ζητήσουν αντίστοιχα ή και παραπάνω ποσά και το πράγμα θα ξεφύγει εντελώς από τη στιγμή που το μπάτζετ της ομάδας μόνο αμύθητο δεν είναι.

Με βάση αυτή τη λογική γιατί να παίρνει μόνο 500 χιλιάρικα ο Παλάσιος που ήταν ο πρώτος σκορερ της ομάδας ή 400 χιλιάρικα ο Αϊτόρ που μοίρασε 15 ασίστ; Γιατί να μην ζητήσουν βαρβάτες αναπροσαρμογές;

Κάποιος θα πει: “Δεν με νοιάζει. Ας τα χώσει ο Αλαφούζος”

Δυστυχώς όμως δεν διοικούνται έτσι οι ομάδες και τα τρελά ανοίγματα του Αλαφούζου επί Στραματσόνι τα πληρώσαμε με τρομακτικά δάκρυα και πόνο.

Κρατάμε μικρό καλάθι για την ώρα. Δεν εμπιστευόμαστε το non paper της ΠΑΕ και αναμένουμε την τελική κατάληξη της υπόθεσης.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: