Τρίτη, 6 ΔεκεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Ας αφήσουμε τον κύριο Βρανόπουλο μακριά από την “φαγωμάρα”…

Αρνητική εντύπωση μας προκάλεσε το άρθρο του Νίκου Τζουάννη στο σαιτ trifilara.gr με τίτλο “Αυτό με τον Βρανόπουλο, ξέφυγε κάπως. Ναι;”

Το αρχικό μήνυμα που θέλει να περάσει το άρθρο είναι ότι πέφτει τρομερό “λιβάνισμα” σε έναν άνθρωπο που δεν έχει το μέγεθος του Παύλου ή του Θανάση Γιαννακόπουλου καθώς τα λεφτά που έχει συνεισφέρει δεν μπορούν με τίποτα να πλησιάσουν εκείνα των μεγάλων ευεργετών του Συλλόγου.

Ταυτόχρονα όμως στο ίδιο κείμενο του ο ρεπόρτερ αναφέρει ότι υπάρχουν και άλλοι χρηματοδότες του ΑΟ (Αραγιάννης και η ομάδα “Σύλλογος πιο μεγάλος”) για τους οποίους δεν γίνεται σχεδόν ποτέ καμία αναφορά για την προσφορά τους. Σε αυτό έχει δίκιο ο Τζουάννης και η εξήγηση αφορά κατά τη γνώμη μας την αρνητική στάση που είχαν γύρω από το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης. Γενικότερα υπάρχει ένας μηχανισμός που λίγο πολύ παρουσιάζει ως εχθρό του Συλλόγου όποιον δεν συντάσσεται απόλυτα και άνευ όρων με τον Βοτανικό.

Ως προς την ουσία αυτό που θέλει να καταδείξει ο αρθρογράφος είναι ότι ένα επικοινωνιακό σύστημα προσπαθεί να περάσει για τους δικούς του λόγους την εντύπωση ότι στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό προσφέρουν μόνο άνθρωποι οι οποίοι λίγο πολύ στήριξαν την Διπλή Ανάπλαση.

Ο τρόπος όμως με τον οποίο προσπαθεί να το κάνει είναι τρομακτικά εσφαλμένος καθώς βάζει στο επίκεντρο του άρθρου έναν άνθρωπο που είναι ΚΥΡΙΟΣ σε όλα του και είναι αποδεκτός από την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου της ομάδας.

Παρόλο που στο θέμα του γηπέδου είχαμε αντίθετη άποψη με τον κύριο Βρανόπουλο δεν γίνεται να μιλήσουμε άσχημα για εκείνον, όχι μόνο για τα λεφτά που προσφέρει αλλά και για το ήθος, τον χαρακτήρα του και την ηρεμία που αποπνέει. Ταυτόχρονα είναι ένας άνθρωπος μορφωμένος και ικανός να σταθεί απέναντι στους κρατικούς φορείς και τους κάθε λογής τεχνοκράτες.

Ο κύριος Βρανόπουλος αποτελεί κόσμημα για τον Σύλλογο σε μια εποχή που η πλειοψηφία των επιφανών και φραγκάτων Παναθηναϊκών δεν προσφέρει ούτε ένα μπουκαλάκι νερό.

Έτσι θα ήταν καλό να αφήσουμε όλους ανεξαιρέτως τους χρηματοδότες του Α.Ο. μακριά από όλο αυτό που έχει στηθεί με μαεστρία από ορισμένα μέσα ενημέρωσης αλλά και στα social media από τους περίφημους… influencers της συμφοράς.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: