Σάββατο, 28 ΙανουαρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Η επιστροφή του ασώτου…

Ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε μετά από περίπου έξι χρόνια να παραστεί σε εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με κόσμο στο γήπεδο.

Η παρουσία του ήταν τρομακτικά διακριτική και δεν υπήρξε η παραμικρή φωτογραφία που να τον αποθανάτισε στην κεντρική σουίτα της Λεωφόρου δίπλα στον κύριο Θεοδωρόπουλο.

Η αλήθεια είναι πως η Θύρα 13 αντιλήφθηκε την παρουσία του στο γήπεδο και σε κάποιο σημείο του αγώνα ξεκίνησε να φωνάζει δυνατά εναντίον του με πολύ κόσμο να παραξενεύεται εκείνη τη στιγμή.

Ο… “άσωτος” υιός λοιπόν επέστρεψε έστω και εν κρυπτώ στην ανοιχτή για τον κόσμο Λεωφόρο τώρα που η ομάδα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και είναι σε ανοδική πορεία.

Αφού λοιπόν έκανε την αρχή, θα ήταν ευχής έργον να μιλήσει σύντομα ανοιχτά στον κόσμο για τα όσα ντροπιαστικά έγιναν από το 2017 και μετά.

Θα ήταν πολύ θετικό να ζητήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δημόσια μια ΣΥΓΓΝΩΜΗ για όσα τράβηξε το ποδοσφαιρικό τμήμα από αυτόν και να μας τι διάολο επιζητά από την ενασχόληση του με την ομάδα.

Θέλει τίτλους; Θέλει διακρίσεις; Θέλει έναν κανονικό Παναθηναϊκό;

Σε κάθε περίπτωση το κρυφτούλι ΤΕΛΕΙΩΣΕ…

Aπό εκεί και πέρα φανταζόμαστε να αντιλήφθηκε και από κοντά τι συμβαίνει με την διαιτησία και τον κύριο Κλάτενμπεργκ, που τόσο πολύ στήριζε μέχρι πρότινος.

Βέβαια και που είδε από κοντά δεν περιμένουμε να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο για την ομάδα στο διαιτητικό κομμάτι…

Υ.γ.: Ο τρόπος με τον οποίο αρχίζει να γράφεται το όνομα του Σπύρου Θεοδωρόπουλου στα ΜΜΕ μάς βάζει σε σκέψεις για πιθανή ενεργότερη εμπλοκή του στα παναθηναϊκά δρώμενα…

Δεν γνωρίζουμε τίποτα χειροπιαστό αλλά νιώθουμε να διαμορφώνεται μια ατμόσφαιρα…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: