Παρασκευή, 27 ΙανουαρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Άκου κύριε Καπράλο…

Ο πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κύριος Σπύρος Καπράλος, έβγαλε μια ανακοίνωση με την οποία δηλώνει αντίθετος στην παραχώρηση του κλειστού γηπέδου μπάσκετ του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό για 49 χρόνια από το κράτος.

Ο λόγος αυτή της στάσης αφορά το γεγονός ότι κινδυνεύει η ελληνική ξιφασκία να βρεθεί χωρίς προπονητικές αίθουσες και ζητάει από το κράτος είτε να προσφερθούν εναλλακτικοί χώροι ή να παραμείνουν τα τμήματα αυτά στο κλειστό του ΟΑΚΑ και μετά την παραχώρηση του στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο κύριος Καπράλος και η ΕΟΕ συνολικά έχουν κάθε λόγο να προσπαθούν να υπερασπιστούν τα συμφέροντα τους και κάνεις δεν μπορεί να τους κατηγορήσει επ’ αυτού. Μόνο που οι ανησυχίες αυτές γίνονται έντονες και δημόσιες όταν αφορούν τον Παναθηναϊκό αλλά την ίδια στιγμή όλοι εκεί στην ΕΟΕ κάνετε τις “πάπιες” στο ζήτημα του γηπέδου Καραϊσκάκη και του Ολυμπιακού.

Γι’ αυτό λοιπόν Κύριε Καπράλο:

Δεν φτάνει που δεχτήκατε ως ΕΟΕ να γίνει η ανακατασκευή του σταδίου Καραϊσκάκη χωρίς να υπάρχει στίβος.

Δεν φτάνει που δεχτήκατε ως ΕΟΕ να πεταχτεί έξω από το νέο γήπεδο ο φουκαράς ο Εθνικός, εξαφανίζοντας τον από τον αθλητικό χάρτη.

Δεν φτάνει που εδώ και χρόνια δεν εισπράττετε ως ΕΟΕ το 15% επί των εισιτηρίων του νέου γηπέδου Καραϊσκάκη και αφήνετε τον Ολυμπιακό να τσεπώνει και αυτά τα χρήματα.

Τώρα σας έπιασε ο πόνος για τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ και τα σωματεία;

Όταν θα εισπράξετε από τον Ολυμπιακό αυτά που οφείλει στην ΕΟΕ από το 15% επί των εισιτηρίων, ελάτε να μιλήσετε για το κλειστό του ΟΑΚΑ.

Μέχρι τότε ό,τι και να πείτε δεν πείθει…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: