Τρίτη, 9 ΑυγούστουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Εγκρίθηκε από την Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη η Διπλή Ανάπλαση!

Τα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με ποσοστό 68% ενέκριναν την Διπλή Ανάπλαση, την μετεγκατάσταση του Συλλόγου στον Βοτανικό και το γκρέμισμα της Λεωφόρου μετά την περάτωση του έργου!

Το αποτέλεσμα είναι σαφές, ξεκάθαρο, αναμφισβήτητο και απολύτως σεβαστό. Οι ψήφοι με απόλυτο αριθμό είναι οι εξής:

Ψηφίσαντες: 2994 Έγκυρα: 2985

Λευκά: 5 Άκυρα: 4

Υπέρ: 2051 Κατά: 934

Τα μέλη του Παναθηναϊκού δίνουν με τα 2/3 της πλειοψηφίας επί των ψηφισάντων το ελεύθερο στους Μητσοτάκη (κυβέρνηση), Μπακογιάννη (δήμος Αθηναίων), Αλαφούζο και Μαλακατέ να υλοποιήσουν το έργο της Διπλής Ανάπλασης, φανερώνοντας τα 115 εκατομμύρια του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου και να βάλουν τον Παναθηναϊκό στη νέα του έδρα μέχρι το 2026. Στη συνέχεια καλούνται να γκρεμίσουν την Λεωφόρο, να την κάνουν πάρκο-πάρκινγκ και να φτιάξουν το μουσείο της ομάδας.

Από εδώ και πέρα άπαντες οφείλουν να συσπειρωθούν γύρω από αυτή την απόφαση ώστε να υλοποιηθεί μέχρι τελευταίας κεραίας.

Υ.γ.1: Ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του σήμερα δίδαξαν πολιτικό πολιτισμό καθώς η εκλογική διαδικασία ήταν άψογη, δημοκρατική και χωρίς αντεγκλήσεις. Όλοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων!

Υ.γ.2 : Από την αρχή αυτής της ιστορίας είχαμε ταχτεί με την πλευρά του όχι και δεν μετανιώνουμε προφανώς. Από την άλλη πλευρά όμως είναι ξεκάθαρο πως σεβόμαστε και στηρίζουμε απόλυτα την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.

Η πλευρά του “όχι” ανέπτυξε με σειρά επιχειρημάτων τις ενστάσεις της χωρίς να λάβει ποτέ πειστικές απαντήσεις, ενώ στην προσυνέλευση ακούστηκε η φράση από τον κύριο Παυλόπουλο ότι “κάναμε σημαντικές υποχωρήσεις”.

Η πλευρά αυτή στάθηκε απέναντι σε ένα τρομακτικά εχθρικό μιντιακό περιβάλλον και σε πολύ μεγάλα πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα υπερασπιζόμενος το σπίτι του Συλλόγου. Η ψήφος στο όχι ήταν πολύ πιο δύσκολη και απαιτητική. Ήθελε μεγάλο κουράγιο να πάει κανείς κόντρα στην ελπίδα βασιζόμενος αυστηρά στις συμβάσεις και τα όσα έλειπαν από αυτές.

Η ελπίδα όμως είναι πιο δυνατή ως συναίσθημα και ο κόσμος του Παναθηναϊκού την έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ. Είναι απολύτως δεκτό και κατανοητό παρόλο που τα ερωτήματα παραμένουν και ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Με το χέρι στην καρδιά ελπίζουμε η ελπίδα αυτή να μην διαψευστεί από όσους την προσέφεραν απλόχερα.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: