Κυριακή, 27 ΝοεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Κυριζάκης: «Όλα έγιναν στο πόδι, να μείνει ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο»

Ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Χρήστος Κυριζάκης μίλησε αποκλειστικά στο trifilara.gr, αναφερόμενος στο θέμα της ψηφοφορίας των μελών του Τριφυλλιού στα τέλη Μαρτίου. 

Ασχολούμενος τόσο με το βόλεϊ γυναικών, αλλά από τη φετινή σεζόν και με το ποδόσφαιρο γυναικών, ο Χρήστος Κυριζάκης τίθενται υπέρ της Λεωφόρου και τονίζει ότι ανεξαρτήτου αποτελέσματος στην ψηφοφορία, πρέπει άπαντες να παραμείνουν ενωμένοι στον Παναθηναϊκό.

Κατά τον Κυριζάκη, δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο όσο θα έπρεπε στο θέμα της Διπλής Ανάπλασης και του Βοτανικού, ενώ επίσης τόνισε ότι θα έπρεπε να υπάρχουν και άλλες λύσεις πέρα από το «Ναι ή όχι» που θα κληθεί να ψηφίσει ο κόσμος της ομάδας.

«Θεωρώ ότι τα άσχημα στο θέμα της Διπλής Ανάπλασης είναι περισσότερα από τα καλά. Γνώμη μου είναι ο Παναθηναϊκός να παραμείνει στη Λεωφόρο και να μην προχωρήσει το θέμα του Βοτανικού καθώς δεν μας συμφέρει εξ ολοκλήρου. Ναι μεν οι νέες εγκαταστάσεις βοηθούν, αλλά ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει το δικό του σπίτι».

Πιστεύετε ότι υπάρχει μέλλον στη Λεωφόρο, δεδομένων και των απαιτήσεων που μπορεί να έχει μία ομάδα τα επόμενα χρόνια; «Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι πρέπει να παρουσιαστούν κι άλλες λύσεις. Πρέπει να γίνει αναβολή της ψηφοφορίας των 4.200 μελών και να συζητηθούν κι αλλά πράγματα. Το «Ναι ή όχι» είναι δεν είναι λύση… 

Όπως έχω ξαναπεί, πρέπει να βγούμε ενωμένοι από αυτή την ψηφοφορία οποιοδήποτε κι αν είναι το αποτέλεσμα».

Ποιο είναι κατά τη γνώμη σας το κύριο πρόβλημα με το θέμα της Διπλής Ανάπλασης;

«Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι όλα έγιναν στο… πόδι. Δεν προβλέπονται αρκετά πράγματα στο θέμα του Βοτανικού που θα βοηθήσουν όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Και επίσης πολλές από τις συζητήσεις και τις αποφάσεις έγιναν εν άγνοια μας. Δεν θα υπάρχει γήπεδο στίβου, γήπεδο ποδοσφαίρου. Παρθήκαν γρήγορες αποφάσεις χωρίς να ξέρουμε αν όντως θα βοηθήσουν».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: