Κυριακή, 27 ΝοεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Γιοβάνοβιτς: “Μπορούσαμε και το κάτι παραπάνω…”

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την προσπάθεια των παικτών του, αναλογιζόμενος τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη, υπογραμμίζοντας το πόσο σημαντικό ήταν για την ομάδα ένα καλό αποτέλεσμα σε αυτό.

«Το παιχνίδι ήταν τεράστιας σημασίας για εμάς. Έπρεπε να αλλάξουμε πολλά πράγματα, να αλλάξουμε συνθήκες και να παίξουμε με έναν τρόπο που δεν είναι το τρόπος του δικού μας παιχνιδιού. Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τους κενούς χώρους», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του τριφυλλιού και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Αν είχαμε καλύτερες επιλογές ενδεχομένως να μπορούσαμε να κάναμε περισσότερα στο παιχνίδι. Ναι είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Οι παίκτες μας όλοι αντιλήφθηκαν τη σημασία του παιχνιδιού αυτού. Θυσίασαν πολλά για το παιχνίδι αυτό. Ναι δεν ήταν το παιχνίδι που μας διακρίνει σαν ομάδα, αλλά σίγουρα είμαι ικανοποιημένος από την διάθεση και την προσπάθεια».

Τέλος σχολίασε για το σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς… «Ναι πήγε καλά, για τις δύο προπονήσεις που το δοκιμάσαμε. Ήταν ένα δύσκολο ματς. Έπρεπε να έχουμε αρκετή υπομονή».

πηγή: sport-fm.gr

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: