Τετάρτη, 25 ΜαΐουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Με fast track διαδικασίες η Γενική Συνέλευση και σε εργάσιμες μέρες…

Η υπόθεση του Βοτανικού φαίνεται να μπαίνει στην τελική ευθεία μετά την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σχετικά με τις λεπτομέρειες γύρω από τη διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης.

Στην ανακοίνωση του ΑΟ παρατηρούμε ότι έχει προγραμματιστεί μια Προσυνέλευση τη Δευτέρα 28 Μαρτίου και ώρα έξι το απόγευμα, όπου τα μέλη θα μπορέσουν να τοποθετηθούν γύρω από το επίμαχο ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης. Μιλάμε για μια μέρα εργάσιμη όπου πολλοί άνθρωποι και από την Αθήνα αλλά και την επαρχία δεν είναι δυνατόν να δηλώσουν παρόντες.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η απάντηση από την πλευρά του Ερασιτέχνη θα είναι στη λογική ότι το σαββατοκύριακο υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις και δεν θα είναι εύκολη η χρήση του Τάφου του Ινδού ενώ στο γήπεδο ποδοσφαίρου μπορεί να έχει αγώνα ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός για τα πλέι οφ (ή τα πλέι άουτ).

Επειδή όμως μιλάμε για μια απόφαση που ενδεχομένως θα ορίσει τη μοίρα του Συλλόγου για τα επόμενα 100 χρόνια κανονικά θα έπρεπε η προσυνέλευση να γίνει είτε Σάββατο είτε Κυριακή και η Λεωφόρος να γεμίσει από τα μέλη και τους φίλους της ομάδας.

Δυστυχώς όμως έχουμε ένα προαίσθημα ότι η προσυνέλευση δεν στοχεύει σε έναν πραγματικό και εποικοδομητικό διάλογο αλλά διακρίνεται από μια διεκπεραιωτική λογική με όσο το δυνατόν λιγότερο κόσμο να παρίσταται και να τοποθετείται. Νιώθουμε ότι υπάρχει μια λογική του στυλ “να γίνει στα πεταχτά για να πούμε απλά μετά ότι έγινε.”

Όσον αφορά τη Γενική Συνέλευση και την κρίσιμη ψηφοφορία η ιδέα του να γίνει Τετάρτη (άλλη μια εργάσιμη ημέρα δηλαδή) δεν μπορεί παρά να προβληματίζει και η λογική της επιστολικής ψήφου από την άλλη χρειάζεται επεξηγήσεις γιατί είναι μια διαδικασία πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα.

Kανονικά μια τέτοια διαδικασία θα έπρεπε να αποτελούσε γιορτή για τον Σύλλογο. Δυστυχώς όμως βλέπουμε ότι προτιμάται μια λογική fast track γιατί πολύ απλά η Γενική Συνέλευση δεν μπορεί να παρακαμφθεί.

Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε τις συμβάσεις. Θα τις ξεψαχνίσουμε και θα τοποθετηθούμε πάνω σε αυτές.

5 Comments

 • ΠΑΟ29

  Δ ξέρω πόσο πιο ξεκάθαρα να ειπωθεί… Για τα περί ιδιοκτησίας! Όσο διαβάζεις την σύμβαση… Νιώθεις ότι έγινε πόλεμος, έχασες και σου επιβάλλουν όρους σαν να μην έκατσες ποτέ στο τραπέζι διαπραγμάτευσης. Δεν ξέρω τι διαπραγματευτηκαμε σκληρά… Που λέει ο Ντορογιος.

 • nauarhos

  Μπακογιάννης παρουσίασε σήμερα ένα ΔΗΜΟΤΙΚΟ ποδοσφαιρικό γήπεδο το οποίο θα ΣΥΣΤΕΓΑΖΕΙ -μαζί με τον Παναθηναϊκό (που θα είναι ο βασικός εκμισθωτής)- τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία του Βοτανικού (π.χ. τον ΠΑΟ Ρουφ)*.
  * Άρθρο 63 της σύμβασης Δήμου- Α.Ο.

 • hristos

  Λίγες πρόχειρες σκέψεις για τη #Διπλη_Ανάπλαση γιατί εδώ ο κόσμος κυριολεκτικά χάνεται στην #Ουκρανία.
  1. Καμία διατήρηση ίδιων δικαιωμάτων με Λεωφόρο, στη σύμβαση αναφέρεται ρητά ότι ο ΠΑΟ παραιτείται των δικαιωμάτων στη Λεωφόρο, ενώ 1/3 ενω μπορουν να αγωνιζονται στο δημοτικο γηπεδο και σωματεια απο το βοτανικο παντελης απουσια ρητρων που θα εξασφαλιζουν παε -αο για πως ποτε και αν γινει το εργο οι μονες ρητρες διασφαλιζουν μονο τραπεζες και δημο , 3. Από που προκύπτει η οικονομική εκτόξευση? Το 90% των εμπορικών χρήσεων στο ΔΑ και η απουσία ανώτατου ετήσιου μισθώματος είναι εγκλήματα. Απαραίτητο να βγουν άμεσα οι οικονομοτεχνικές μελέτες της ΠΑΕ για το έργο, η υπόθεση βρωμάει βύθιση όχι εκτόξευση 3/3

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: