Τρίτη, 7 ΦεβρουαρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Άλλος παίζει με την ψυχολογία του κόσμου κύριε Κοντέ…

Εδώ και μερικές ώρες έχει ξεκινήσει ένα γαϊτανάκι γύρω από τον ερχομό του Ένες Καντέρ στην Ελλάδα για να συναντήσει τον πρωθυπουργό με κύριο θέμα του Τούρκους πολιτικούς πρόσφυγες.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή αυτή η συνάντηση άρχισαν να διαδίδονται φήμες ότι ο Καντέρ θα έρθει στην Ελλάδα για να συζητήσει και για το μπασκετικό του μέλλον, με τους πάντες να φωτογραφίζουν τον Παναθηναϊκό επειδή ο Τούρκος έχει δηλώσει φαν της ομάδας.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ, Δημήτρης Κοντός μέσω του sdna.gr διέψευσε τις φήμες λέγοντας: «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να παίζουμε με την ψυχολογία του κόσμου του Παναθηναϊκού σε μια τόσο δύσκολη περίοδο».

Θα συμφωνήσουμε απόλυτα με τον Δημήτρη Κοντό ως προς το γεγονός ότι δεν πρέπει κανείς να παίζει με την ψυχολογία του κόσμου της ομάδας.

Μόνο που εκείνος ο οποίος παίζει εδώ και χρόνια με την ψυχολογία μας είναι ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ομάδας με την στάση του απέναντι της. Γιατί η τόσο δύσκολη περίοδος που διέρχεται το τμήμα είναι δικό του δημιούργημα και μόνο.

Και να το πούμε απλά:

Ακόμη και αν ο Κάντερ έρθει στον Παναθηναϊκό για να εκπληρώσει κάποιο νεανικό του όνειρο (όπως ο Χεζόνια) τίποτα δεν θα αλλάξει αν η ΚΑΕ δεν φύγει το καλοκαίρι από τα χέρια του νυν ιδιοκτήτη της, ο οποίος την έχει παρατημένη με τον ίδιο τρόπο που τα μικρά παιδιά πετούν στην άκρη τα παλιά τους παιχνίδια.

Το είδαμε και πέρυσι με τον Super Mario.

Ήρθε, έπεσε το αεροδρόμιο εν μέσω καραντίνας, έδωσε κάποιες όμορφες στιγμές και στο τέλος της σεζόν έφυγε γιατί δεν υπήρχε η παραμικρή σοβαρή προοπτική.

Εκεί είναι λοιπόν το ζήτημα και όχι στο αν θα έρθει ένας super star να κάνει το κομμάτι του.

Υ.γ.: Αλήθεια. Εκείνες οι 15 προτάσεις από ξένα funds που βρίσκονται;

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: