Τρίτη, 24 ΜαΐουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Χρειάζεται τους παλαιμάχους της δεκαετίας 2000-2010…

Με χαρά μάθαμε ότι ο Γιάννης Καλιτζάκης επιστρέφει στον Παναθηναϊκό αναλαμβάνοντας πόστο γενικού αρχηγού στη Β’ ομάδα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο “νίντζα” είναι γέννημα θρέμμα του Συλλόγου με ψυχή, τσαγανό και τσαμπουκά. Σίγουρα η παρουσία του στο Κορωπί θα θυμίσει σε πολλούς τι εστί πραγματικά Παναθηναϊκός.

Από εκεί και πέρα όμως φωνάζει από μακριά πως η ΠΑΕ είναι υποστελεχωμένη και στην ουσία για όλα κυριολεκτικά τρέχει ο Σπύρος Βλάχος. Είναι προφανές πως δουλειά έτσι δεν γίνεται ειδικά στο αγωνιστικό κομμάτι.

Η παρουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει προσφέρει ηρεμία και πειθαρχία στα αποδυτήρια αλλά αυτό δεν αρκεί αν κρίνουμε από τις τρομακτικές μεταγραφικές καθυστερήσεις που υπήρξαν στις δυο τελευταίους περιόδους.

Η ομάδα χρειάζεται ανθρώπους που να την ξέρουν καλά και ταυτόχρονα να έχουν ευρωπαϊκές παραστάσεις.

Τέτοιες προσωπικότητες ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρει μόνο μέσα από την ομάδα της χρυσής πενταετίας 1999-2004 και την ομάδα του νταμπλ του 2010.

Άνθρωποι όπως ο Σισέ, ο Ζιλμπέρτο, ο Καραγκούνης, ο Κατσουράνης (ειδικά αυτός είναι μεγάλη αλεπού), ο Λέτο είναι άνθρωποι που και το κλαμπ μπορούν να οργανώσουν πολύ καλύτερα απ’ ότι σήμερα και να ανεβάσουν το κύρος του.

Ποιος όμως είναι τρελός να κάτσει και να μπλέξει με τον Γιάννη Αλαφούζο;

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: