Κυριακή, 27 ΝοεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Ο Αλαφούζος μεταβιβάζει στην ΠΑΕ 51 στρέμματα δίπλα στο «Γ. Καλαφάτης»

Το οικόπεδο των 51 στρεμμάτων, δίπλα στο «Γεώργιος Καλαφάτης», μεταβιβάστηκε επίσημα από τον Γιάννη Αλαφούζο στην ΠΑΕ και το τυπικό ολοκληρώθηκε με το κλείσιμο της Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου.

Η ΑΜΚ η οποία είχε προκηρυχθεί στις 5 Νοεμβρίου του 2021 είχε ειδικό σκοπό, αφού περιλάμβανε και τη συμμετοχή μέσω της εισφοράς γης.

Η εταιρία «ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ Α.Ε.» (συμφερόντων του Αλαφούζου) πήρε μέρος στη διαδικασία με την έκταση που κατείχε, η αξία της οποίας εκτιμήθηκε σε 2 εκατομμύρια ευρώ.

Η ΑΜΚ έκλεισε πριν λίγες μέρες, οι αρμόδιες αρχές πιστοποίησαν το αποτέλεσμα της και πλέον το οικόπεδο των 51 στρεμμάτων ανήκει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το μήνυμα για το «Καλαφάτης»

Είναι ένας χώρος ο οποίος θα μπορούσε να αξιοποιηθεί με την επέκταση του αθλητικού κέντρου και τη βελτίωση των υποδομών του. Ωστόσο, οι δυνατότητες θα ξεκαθαρίσουν μόλις το Συμβούλιο της Επικρατείας ελέγξει τον νέο πολεοδομικό κανονισμό που θα διέπει τον Υμηττό.

Αυτή η μεταβίβαση ιδιοκτησίας είναι προπομπός και για τη μεταφορά του «Γεώργιος Καλαφάτης» στην ΠΑΕ, αμέσως μόλις εξοφληθεί η οφειλή στον προηγούμενο κάτοχο, Γιώργο Τσακίρη.

πηγή: sportday

1 Comment

  • Αθηναπανικός

    Χίλιες φορές να γινόταν γήπεδο εκεί. Αν το δει κάποιος ως μη Ελληνας οπαδός, με ότι συνεπάγεται αυτό αλλά ως οπαδός της Μπαγερν πχ κανένα πρόβλημα δεν θα είχε. Τι λέω έ;;;

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: