Κυριακή, 27 ΝοεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Φέρτε τις συμβάσεις να τελειώνουμε…

Καθίσαμε και είδαμε προσεκτικά τη συνέντευξη τύπου της διοίκησης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για το θέμα της Διπλής Ανάπλασης και των νέων εγκαταστάσεων στον Βοτανικό.

Μια πρώτη αρχική εντύπωση έχει να κάνει με τα πρόσωπα που εκπροσώπησαν τον Α.Ο. στο πάνελ. Αμφότεροι οι Τάκης Μαλακατές και Δημήτρης Βρανόπουλος παρουσιάστηκαν σκυθρωποί και χωρίς ίχνος ενθουσιασμού πάνω τους από τη στιγμή που όπως ισχυρίστηκαν, πέτυχαν μια πολύ καλή συμφωνία για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Αντιθέτως είδαμε τον κύριο Βρανόπουλο να μιλάει για τη Λεωφόρο και να σφίγγεται η καρδιά του.

Γενικότερα το όλο σκηνικό θύμιζε περισσότερο μνημόσυνο παρά προεόρτια… εκτόξευσης παρόλο που η λέξη φορέθηκε πολύ στην ομιλία του προέδρου του Α.Ο..

Κατά τα άλλα η συνέντευξη κύλησε με τον τρόπο που περιμέναμε χωρίς παρουσίαση αναλυτικών και αποδεικτικών στοιχείων, με μισόλογα, με χονδροειδείς αλήθειες ή ψέματα (πχ δεν υπάρχει μελέτη για την Λεωφόρο ενώ υπάρχει και είναι του Θανάση Γιαννακόπουλου), με νομικά υπερβατά σχήματα και έναν “καρνάβαλο” να διακόπτει όλη την ώρα για να τα τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον κάνοντας τους ανθρώπους του ΑΟ να φαίνονται αγανακτισμένοι.

Από την συνέντευξη κρατάμε την ομολογία του κυρίου Μαλακατέ ότι δεν γνωρίζει αν τελικά υπάρχει χρηματοδότηση ή όχι και την διαπίστωση του κυρίου Βρανόπουλου πως ο Βοτανικός είναι μια τρομακτικά υποβαθμισμένη περιοχή που θα μας δυσκολέψει στην αρχή αλλά θα πρέπει να την δούμε σε βάθος χρόνου και όχι στο άμεσο μέλλον.

Όλα τα υπόλοιπα που ειπώθηκαν είναι πράγματα που τα έχουμε τονίσει το τελευταίο διάστημα συνεχώς και δεν χρειάζεται να τα επαναλάβουμε.

Γι’ αυτό λοιπόν μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει.

Αφού δεν μπορούμε να πάρουμε ολόκληρες αλήθειες αλλά μισές μέσα από ατελείωτα λόγια, τότε να περάσουμε στα γραπτά.

Δημοσιεύστε τις συμβάσεις να τελειώνουμε μήπως και μπορέσουμε να βγάλουμε άκρη.

Υ.γ.: Δεν έχουμε κανένα προσωπικό θέμα με τους κυρίους Μαλακατέ και Βρανόπουλο και ειδικά με τον δεύτερο.

Για την επιλογή να είναι μέλος του ΔΣ του ΑΟ ο Χρόνης Ακριτίδης, ο αρχηγός του συνδυασμού που σχημάτισε το ψηφοδέλτιο είναι υπόλογος και θα έπρεπε κανονικά να ντρέπεται.

3 Comments

  • Αθηναπανικός

    Promotion ξένων συμφερόντων κάνανε από τη στιγμή που δεν είχαν τίποτα καινούργιο και χειροπιαστό να πουν. Κοντολογίς ο πρόεδρος είναι εντολοδόχος. Από κει και πέρα αν πούμε όχι θα φταίμε εμείς και μόνο. Αν πούμε ναι ή θα τρενάρουν μέχρι τις εκλογές ή θα μας σύρουν σε ασύμφορη συμφωνία. Κάνει μπαμ πια.

  • hristos

    Κανονικά στο πανελ τα πρόσωπα θα έπρεπε να είναι χαρουμενα. Αντίθετα, εγώ είδα δύο ανεκφραστους έως σκυθρωπους ανθρώπους που προσπαθούσαν να παρουσιασουν κάτι το οποίο βαθιά μέσα τους ΔΕΝ θεωρούν ως ιδανική επιλογή. Ειδικά ο Βρανοπουλος φάνηκε πολύ συγκινημένος όταν μιλούσε για τη Λεωφόρο – είχε κομπο στον λαιμό και έμοιαζε να δυσκολεύονται οι λέξεις να βγουν από το στόμα του. Είναι φανερό ότι τους έχουν ασκηθει τεράστιες πιέσεις, πολιτικής φύσεως, οπότε είναι άδικο να τους ψεγουμε . Ανεξαρτητως αυτού, επιβεβαιωθηκαν δύο πράγματα: ότι η ΠΑΕ μέσω Αλαφούζου λειτουργεί εκ κρυπτω και στο ζήτημα του γηπέδου και ότι διαβεβαιώσεις για τη χρηματοδότηση ΔΕΝ μπορεί να δοθούν. Ο Μαλακατες, παραδεχομενος ότι η ΠΑΕ Αλαφούζου μπορεί ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ να φύγει από τον Βοτανικό, ουσιαστικά καταδεικνύει το ύψιστο πρόβλημα αυτή τη στιγμή : ο Παναθηναϊκός απαγορεύεται να διαπραγματευεται νέο γήπεδο υπό τη συγκεκριμένη διοίκηση της ΠΑΕ! Συνεπώς, η Λεωφόρος είναι μονόδρομος για την ύπαρξη του συλλογου!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: