Τετάρτη, 29 ΙουνίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Ανακοίνωση του Υπουργείου Ανάπτυξης για τον Βοτανικό

Η κυβέρνηση με σχετική ανακοίνωση ενημερώνει ότι θα κατατεθεί προσεχώς τροπολογία σύμφωνα με την οποία ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα λαμβάνει για 49 χρόνια το 15% των εσόδων του δημοτικού ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Βοτανικό.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

 “Η Κυβέρνηση εμπράκτως αποδεικνύει το ενδιαφέρον της για να ολοκληρωθεί η διπλή ανάπλαση στον Βοτανικό και να πραγματοποιηθεί ένα πάγιο αίτημα του κόσμου του Παναθηναϊκού.

Ως προς την διπλή ανάπλαση στον Βοτανικό, η Κυβέρνηση αποφάσισε και σε νεότερη ρύθμιση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η οποία θα τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων ως τροπολογία στο άρθρο 60 του ν. 4809/21, το 15%των εσόδων από τα εισιτήρια και την εκμετάλλευση των διαφημιστικών χώρων του γηπέδου θα καταβάλλεται στο σωματείο του Παναθηναϊκού, όχι για 15 αλλά για 49 έτη από την έναρξη της παραχώρησης για την εξυπηρέτηση των εξόδων συντήρησης και λειτουργίας των εγκαταστάσεων.

Η Κυβέρνηση εμπράκτως αποδεικνύει το ενδιαφέρον της για να ολοκληρωθεί η διπλή ανάπλαση στον Βοτανικό και να πραγματοποιηθεί ένα πάγιο αίτημα του κόσμου του Παναθηναϊκού.

Εμείς θα υπενθυμίσουμε ότι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός απαιτούσε την μεταφορά των δικαιωμάτων που έχει στη Λεωφόρο για 99 χρόνια και όχι 49.

Επίσης έμπρακτη απόδειξη των προθέσεων της κυβέρνησης θα υπάρξει μόνο όταν ανακοινωθεί επίσημα η έγκριση της χρηματοδότησης του δημοτικού ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Ελαιώνα.

Μόνο τότε μπορούμε να συζητήσουμε για τα περαιτέρω.

1 Comment

 • ναυαρχος

  Εγώ πιστεύω μόνο στο χρήμα.
  Το χρήμα κινεί τα πάντα,χωρίς χρήμα δεν γίνεται τίποτα,οπότε show me the money.
  Μπορείς να μου δείξεις το χρήμα;όχι δεν μπορείς.
  Από κει και πέρα συμφωνώ μαζί σου.
  Ψηφίζουμε ναι,για να μην μας ρίξουν την ευθύνη για το φιάσκο και για να αποδειχθεί πόσο πρόβατα είστε.
  Αν και θα έπρεπε να έχετε καταλάβει πόσο πρόβατα είστε από τότε που περιμένατε τους πρίγκιπες του Τσάκα.
  Ψηφίζουμε ναι λοιπόν,με την προϋπόθεση ότι δεν θα γκρεμίσουν τη Λεωφόρο,πριν γίνει το ”γήπεδο”.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: