Παρασκευή, 27 ΙανουαρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Κανονικό στη Λεωφόρο ο Άρης με 7 απουσίες

Έξι ενεργά κρούσματα ποδοσφαιριστών διαπιστώθηκαν στον τελευταίο εργαστηριακό έλεγχο για Covid 19 στον οποίον υποβλήθηκαν τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος του Άρη

Βάσει πρωτοκόλλου, θα πρέπει να είναι επτά τα κρούσματα ποδοσφαιριστών στους δύο τελευταίους ελέγχους για να αναβληθεί ένας αγώνας.

Ο Άρης έχει έξι από τους ελέγχους των τελευταίων ημερών, δίχως να υπολογίζονται σε αυτά οι δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν επέστρεψαν από τις πατρίδες τους καθώς διαπιστώθηκε ότι είχαν προσβληθεί από Covid 19. Υπό αυτές τις συνθήκες, οι «κίτρινοι» κατέθεσαν αίτημα αναβολής του αγώνα με τον Παναθηναϊκό από τη Superleague 1, αλλά η τελευταία απέρριψε το αίτημα επικαλούμενη το πρωτόκολλο.

«Κατά τους εργαστηριακούς ελέγχους για COVID-19, που υποβλήθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΡΗ, ανιχνεύτηκαν συνολικά εννέα θετικά δείγματα, που αφορούν έξι ποδοσφαιριστές και τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος», ανέφερε μεταξύ άλλων η ΠΑΕ Άρης στην ανακοίνωσή της.

Οι έξι ηχηρές απουσίες του Άρη

Κι έτσι ο Άρης θα παραταχθεί δίχως τους Μπρούνο Γκάμα, Χαβιέρ Ματίγια, Φαμπιάνο, Ντάνιελ Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία, Χρήστο Μαρμαρίδη και τον Αμπουπακάρ Καμαρά ο οποίος απουσιάζει λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική Μαυριτανίας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: