Κυριακή, 27 ΝοεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Θέλουν να γκρεμίσουν την Λεωφόρο πριν φτιάξουν ποδοσφαιρικό γήπεδο στον Βοτανικό!

Όλο εκπλήξεις η σημερινή μέρα γύρω από το θέμα του γηπέδου στον Βοτανικού!

Σύμφωνα με τα όσα γράφει στην εφημερίδα Livesport ο ρεπόρτερ Μπάμπης Τσιμπίδας το σχέδιο για το γκρέμισμα της Λεωφόρου δεν προϋποθέτει την παράδοση του ποδοσφαιρικού γηπέδου αλλά των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Εάν γίνει αυτό, το ποδοσφαιρικό τμήμα θα πρέπει να πάει για ένα με δυο χρόνια στο ΟΑΚΑ!

Πιο συγκεκριμένα στην τελευταία παράγραφο της σελίδας 5 της εφημερίδας ο δημοσιογράφος αναφέρει τα εξής:

Η κατεδάφιση του “Απόστολος Νικολαΐδης” θα δρομολογηθεί μετά την κατασκευή του αθλητικού κέντρου του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΟ στον Βοτανικό προκειμένου να μην μείνουν άστεγα τα ερασιτεχνικά τμήμα.

Όσο για την ομάδα ποδοσφαίρου η οποία τώρα χρησιμοποιεί το γήπεδο της Λεωφόρου θα αποφασιστεί σε μεταγενέστερο στάδιο αν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει το ΟΑΚΑ για μια ή δύο σεζόν μέχρι την αποπεράτωση της νέας έδρας στον Βοτανικό.

Εδώ πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης σε συνέντευξη του στο sdna.gr και τον Βασίλη Βέργη την περασμένη άνοιξη είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο γκρεμίσματος της Λεωφόρου πριν την αποπεράτωση του ποδοσφαιρικού γηπέδου.

Aπό την άλλη βέβαια πρέπει να τονίσουμε ότι το προεδρικό διάταγμα αναφέρει ρητά πως το γκρέμισμα της Λεωφόρου επιτρέπεται να γίνει ΜΟΝΟ όταν ο Παναθηναϊκός ως ΠΑΕ και Ερασιτέχνης μπει σύσσωμος στις νέες του εγκαταστάσεις.

Όπως είναι λοιπόν λογικό, το δημοσίευμα της Livesport κρύβει μια βόμβα στα θεμέλια του Συλλόγου και άπαντες θα πρέπει να ξεσηκωθούν.

2 Comments

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: